Automonteur, klaar om next level te gaan?

Allround monteur

Wij zijn Profield. Technisch specialisten die je helpen met de beste volgende stap in je carrière. Ons team van experts weet alles van de maak- en procesindustrie. En vooral van de machines. Want wij helpen professionals die machines ontwerpen, bouwen, bedienen, repareren én onderhouden.

Jouw beste
baan ooit

Powered by professionals

Jouw beste baan ooit. Dat is wat je zoekt. Dan is het fijn om met iemand te praten die begrijpt wat je bedoelt. We luisteren daarom goed en denken graag mee over je carrière. En we durven ook te kijken buiten de gebaande paden. Als technisch specialisten weten we wat er mogelijk is, waar het te vinden is en hoe we jou écht verder kunnen helpen. Zodat je op ieder vlak een stap omhoog zet. En niet zomaar een stapje opzij. Natuurlijk altijd in goed overleg. Want het draait om jouw werkgeluk.

Kennis van de maak- en procesindustrie

Unieke Match- en Onboardingsformule

Een betrokken en persoonlijke adviseur

Match &
Onboarding

Het Profield Proces

Ons proces is opgedeeld in twee fases. In de eerste fase, Match, helpt een gespecialiseerde adviseur uit jouw vakgebied bij het vinden van de perfecte baan. In de fase Onboarding helpt een ervaren HR-specialist je tijdens je inwerkperiode met advies en afstemming. Zo wordt de match sterker en sterker. En kun jij nog lang genieten van je nieuwe baan.

Match &
Onboarding

Het Profield Proces

Ons proces is opgedeeld in twee fases. In de eerste fase, Match, helpt een gespecialiseerde adviseur uit jouw vakgebied bij het vinden van de perfecte baan. In de fase Onboarding helpt een ervaren HR-specialist je tijdens je inwerkperiode met advies en afstemming. Zo wordt de match sterker en sterker. En kun jij nog lang genieten van je nieuwe baan.

Gefeliciteerd met
je nieuwe baan!

Match &
Onboarding

Een baan in
Service & Onderhoud

Neem contact op met een adviseurEn vind jouw beste baan ooit

Jouw beste baan ooit in service & onderhoud. Die vind je bij Profield. Of je nu op zoek bent naar een baan als servicemonteur, monteur TD, inbedrijfsteller of storingsmonteur. Ons team van experts weet precies wat jij zoekt.

Op basis van jouw wensen en ambities, technische skills en persoonlijkheid, vinden wij de best passende baan in de maak- en procesindustrie voor jou. Bij één van onze innovatieve werkgevers.

Eenmaal aan het werk als professional in de machinebouw of industrie? Ook dan blijven wij betrokken. Tijdens de onboarding checken we regelmatig in hoe het met je gaat, bespreken jouw ontwikkelmogelijkheden als technisch professional en dagen je uit om te racen tijdens de Profield Kartcompetitie.

Meet the pro's

Theo Sanders, storingsmonteur

@ FALK Bouwsystemen

“Ongeveer 2,5 jaar geleden werd ik via Indeed door Profield benaderd. Tijdens het kennismakingsgesprek hebben we mijn wensen en ambities besproken en samen een profiel opgesteld. Ik heb bijvoorbeeld aangegeven dat ik uit de ploegen wilde en daar hebben Adviseurs Kevin en Niek tijdens hun zoektocht ook echt rekening mee gehouden”, vertelt Theo.

Lees de case

Onze experts

Jeroen de Harder is adviseur van de afdeling Service & Onderhound - Industrie

Jeroen de Harder

Adviseur | Afdeling Service & Onderhoud - Industrie
Kevin Koelewijn - Adviseur van de afdeling Service & Onderhoud - Industrie

Kevin Koelewijn

Adviseur | Afdeling Service & Onderhoud - Industrie
Niek Koops - Adviseur van de afdeling Service & Onderhound machinebouw

Niek Koops

Adviseur | Afdeling Service & Onderhoud - Machinebouw
Jorn Kappert is adviseur van de afdeling Service & Onderhoud - Machinebouw

Jorn Kappert

Adviseur | Afdeling Service & Onderhoud - Machinebouw

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? dan aan een van onze experts.

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers in de maak- en procesindustrie. En voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt. Maar ook na het maken van de match blijven we betrokken. Dan word je gekoppeld aan een ervaren HR-specialist -jouw Field Manager- die je begeleidt tijdens jouw eerste jaar bij Profield: de onboarding.

Meer weten over Profield? Check onze unieke Match & Onboardingsformule.

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Ja. Ons doel is een langdurig dienstverband van jou bij één van onze opdrachtgevers. Daar horen natuurlijk dezelfde voorwaarden bij. Daarnaast zijn we, doordat we aangesloten zijn bij de ABU, hier ook toe verplicht.

In de meeste gevallen kan je via jouw werkgever diverse opleidingen en trainingen volgen of certificaten behalen. Om zo een nóg betere professional te worden. Ben je bezig met onboarden? Dan is scholing ook altijd een vast punt op de agenda tijdens de gesprekken met je Field Manager.

Neem contact met ons team van experts

En dan nog
even dit

Ontdek wat je waard bent. Doe de salarischeck

Ga de uitdaging aan en doe mee met onze kartcompetitie

Let's go

Lees onze carrieretips en
word een pro

Naar de artikelen