1

KENNISMAKING & SAMENWERKING

Goede techneuten vinden is maatwerk. Alle ins- en outs van jouw organisatie weten is daarom cruciaal. We komen graag langs om te horen wat jullie zo uniek maakt. Dat bespaart tijd en versnelt het proces. Liever één passende kandidaat, dan drie keer net niet.

WERVING

Hier ligt onze kracht. Wij zetten jouw organisatie in de spotlight bij de doelgroep. Onze database zit vol met technici en onze marketing acties trekken dagelijks nieuw talent aan. Na onze grondige voorselectie ontvang jij alleen de écht passende techneuten. Doordat we al onze techneuten persoonlijk spreken weten we precies wat ze wel en niet kunnen.

2 2
3 3

SELECTIE &
PLAATSING

De beste opties zijn geselecteerd. De bal ligt weer bij jou. Na persoonlijke gesprekken bepaal jij wie je aanneemt. Wij coördineren de gesprekken en houden de vaart erin. Belangrijk in deze fase. Zijn jullie beide enthousiast? Dan regelen wij het papierwerk en stomen jullie nieuwe aanwinst klaar voor de start.

EVALUATIE &
OPTIMALISATIE

Nu begint het echte werk. Het eerste jaar is cruciaal. Onze Field Manager zorgt voor een ontwikkelingsplan en evaluatiemomenten. Zo zorgen wij ervoor dat jullie nog lang en gelukkig samenblijven. Een vaste aanstelling is namelijk altijd het uitgangspunt.

4 4

Wat levert deze unieke werkwijze jou op?

Jullie openstaande posities
binnen 38 dagen ingevuld
(gemiddelde 2021)

Bij indiensttreding verzekerd
van een werknemer die 100%
bij jullie organisatie past

Door onze uitgebreide
voorselectie investeer je jouw
tijd alleen in het spreken van
kandidaten die de moeite
waard zijn

Onze intensieve manier van
samenwerken zorgt ervoor
dat we precies weten hoe we
kunnen bijdragen aan jullie
groei doelstellingen

Benieuwd wat een betrouwbare en professionele wervingspartner voor jullie organisatie kan betekenen? Ik kom graag in contact.

Danny – Profield

ONZE
HALL OF FAME

“Ik vind het belangrijk dat niet lukraak elke persoon naar ons op de mail wordt gezet.”

Martijn van Leeuwen
Manager Productie – Bos Machines

“Meestal als het een Profield-profiel betreft krijg ik van collega’s terug; nodig maar uit.”

Carmen Mooijer
HR Advisor – KIVO Plastic Verpakkingen

“Ik zie Profield als een verlengstuk van onze afdeling personeelszaken”

Koos Korsuize
Service Manager – Arburg

Bekijk onze beschikbare professionals

Al onze beschikbare Operators, Monteurs TD, Servicemonteurs en Engineers uit de machinebouw of industrie in één overzicht. Deze kandidaten zijn allemaal persoonlijk door ons gesproken en op dit moment beschikbaar. Bekijk ze nu!

Bekijk onze professionals

Whitepaper: de techneut van de toekomst

Hoe ziet de toekomst van jouw organisatie eruit? Hoe zal technologie ons dagelijkse werk veranderen? Worden robotisering en automatisering de baas binnen onze organisatie? Welk type medewerker overleeft in de eeuw van nieuwe machines en robots?

Download 'm hier