Service & Onderhoud

Wie zijn wij

Wij zijn Profield. Technisch specialisten die jou matchen met je droombaan in service en onderhoud. Door ons grote netwerk van werkgevers en specialistische kennis van het vak, begrijpen we wat jij belangrijk vindt én waar we dat kunnen vinden. Ben je een avonturier en wil je graag de wereld zien, werk je liever op een vaste locatie als monteur technische dienst of stap jij liever als servicemonteur in de auto om klanten te bezoeken? Vertel ons wat je zoekt en we vinden precies wat jij wilt! Natuurlijk houden we rekening met je salaris en de reisafstand.

Salaris

Als professionals weten wij dat het salaris een belangrijke rol speelt in het vinden van de juiste functie. In service en onderhoud kan je rekening houden met de volgende salarissen:

  • Monteur technische dienst: €2.300,- tot €3.500,- (exclusief eventuele ploegentoeslag)
  • Servicemonteur: €2.500,- tot €4.000,-
  • Hoofd technische dienst / Service manager: €3.000,- tot €5.500,-

Natuurlijk is het salaris afhankelijk van factoren zoals ervaring, capaciteiten en specifieke functie.

Benieuwd hoeveel jij waard bent?

Doe de salarischeck!

De perfecte match

Samen onderzoeken we in welke cultuur jij je goed voelt en natuurlijk kijken we ook naar je ambitie. Dit koppelen we aan de wensen van onze opdrachtgevers. Zo garanderen we de perfecte match, want als jij uitblinkt in jouw vak, doen wij dat in het onze.

Het succes van…

Marco Held

Monteur technische dienst - BN International

“Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en was altijd al veel met techniek bezig. Ik had geen pure technische opleiding maar binnen 2 weken had ik mijn eerste gesprek. Ik kan hier de komende jaren enorm veel leren.”