9,1
100% beveelt ons aan

Jouw beste baan ooit in de maak- en procesindustrie vinden, dat is ons doel. Deze professionals gingen je voor. Lees hun beoordelingen hieronder.

Aantal beoordelingen

161
5
119
4
37
3
3
2
0
1
2
161
beoordelingen
Sorteren op:Laatst toegevoegd
10,0
19 mrt '24
Hans van Galen
- Service & Onderhoud
Wisselen van baan is nooit makkelijk! Zeker als je ergens al heel lang werkt. Dan is de stap naar het onbekende lastig! met de juiste mensen kan het tot een prettige ervaring leiden! De professionals Bij Profield weten waar ze het over hebben!! Na iets minder dan een jaar werken voor Profield ben ik in vaste dienst getreden bij een bedrijf waar ik beter tot mijn recht kom!
Super bedankt
Jorn Kappert
Gerrit Bakker En Profield!!!
7,0
08 mrt '24
Edwin
- Engineering & IT
De werkelijke functie inhoud klopte niet met wat de functie in werkelijkheid was. Dit ligt ook aan het bedrijf dat zelf geen idee heeft waar de mensen binnen het bedrijf zich mee bezig houden.
10,0
12 feb '24
A El louah
- Operator
Mijn ervaring waren heel positief
10,0
19 jan '24
Gianmarco
- Service & Onderhoud
The guy that helped me was very professional and available to listen at my necessities. He found for me different work options, all related to my preferences. He was always gente and available to help me. I would recommend this service at 100%.
10,0
15 jan '24
Marco
- Operator
Zeer positief. Transparant en een leuk team die ook achter je staat
1,0
06 dec '23
Umit
- Operator
Goede start, slechte einde. macht willend bedrijf over iemands toekomst werk&prive balans, carrière en keuzes met egoïstische commerciele belangen en het opgestelde beleid. Als je zelf kan solliciteren en je hebt een goede CV doe het intern bij de organisaties en laat je niet afleiden door dit soort bureaus. Bedrijven waar ik via Profield niet aan het werk kon ben ik bijdragen mogen gaan leveren via andere bureaus. Er is werk zat. Laat je niet onnodig afleiden zonder toekomst biedend resultaten.
Late review van mij. Vind tóch dat ik recht heb na een dienstverlening van 10 maanden. Als ik mij zelf zo druk maakte om mn CV had ik beter niet van werk gewisseld. De 1 is voornamelijk de start. De rest niets waard. Terwijl ze zelf bij alle andere kandidaten langs zijn geweest met uitdelen van certificaten heb het zelf met mijn verzoek opgestuurd gekregen. erger nog door gebrek aan kennis heb ik zelf moeten afrekenen. De onervarenheid over administratieve taken veriviërd zich hieraan dus. Iets meer vertrouwen & vrijheid verlenen in je colega, die de contact overneemt. Hoe verre je in een teamverband werkt, Laat niet iedereen met elkaar bemoeien zo voorkom je onnodige resultaten namelijk. de field manager mag beter ingelicht worden over haar functie en verantwoording. Als er meer gefocust word op aandacht en oplossingen vinden ipv getennist word met elke pauzes en wijntjes gedronken word behaal je sneller gemotiveerde successen namelijk. Er is ook geen enkel manier pogingen gewaagd dan ontlopen van mijn contacten . Profield bepaald niet met wie ik mijn contacten mag uitbreiden en behouden!
10,0
10 okt '23
Dawid
- Service & Onderhoud
Alles netjes en op tijd geregeld.
6,0
10 okt '23
Perry
- Service & Onderhoud
Heb dankzij jullie een mooie baan. Maar qua bereikbaarheid is het wel slecht.
8,0
04 okt '23
Theo Sanders
- Service & Onderhoud
Erg goed begeleid
En voorgesteld bij een werkgever in overleg en zo goed mogelijk aangesloten bij mijn voorkeuren
10,0
01 okt '23
Hein
- Engineering & IT
Vanaf de eerste ontmoeting met de recruiter tot de laatste werkdag bij profield ben ik goed en op een hele fijne manier begeleid. Wat ik persoonlijk heel belangrijk vind is dat er een amicale sfeer is.