Over Profield

WIJ ZIJN PROFIELD

Wij zijn Profield. Technisch specialisten die jou matchen met je droombaan. Bij Profield draait alles om machines; wij bemiddelen professionals die ze ontwerpen, bouwen, bedienen, repareren én onderhouden. Net als jij ademen wij techniek. Daardoor begrijpen we precies wat jij bedoelt.

We onderzoeken samen in welke cultuur jij je goed voelt en natuurlijk kijken we ook naar je ambitie. Dit koppelen we aan de wensen van onze opdrachtgevers. Zo garanderen we de perfecte match, want als jij uitblinkt in jouw vak, doen wij dat in het onze.

POWERED BY PROFESSIONALS

Een nieuwe baan of juist een nieuwe collega zoeken is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist. Samen met hem onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Bekijk ons team

DE PERFECTE MATCH

De beste matches tussen werkgever en werknemer ontstaan als de functie, het bedrijf én de kwaliteiten en wensen van een kandidaat helemaal met elkaar kloppen. Dat lukt alleen als je de branche en het werk door en door kent. Daarom hebben wij specialisten in huis voor ieder vakgebied: engineering, assemblage, operators en service & onderhoud. Daardoor levellen we gemakkelijk met kandidaten én de bedrijven in ons netwerk. Zo garanderen we een perfecte plaatsing. We begrijpen wat je bedoelt, wilt én wat je nodig hebt.

“Werken met specialisten
voor ieder vakgebied
heeft vele voordelen. “

Wij snappen direct wat een functie inhoudt en welke mensen daar wel en niet bij passen. Het omgekeerde geldt ook: we hebben inmiddels zoveel kandidaten gesproken dat we goed snappen waar jij als vakman naar op zoek bent. En waar we dat voor je kunnen vinden. Maar het grootste voordeel is wel dat we dankzij die specialisatie over een intensief netwerk van ruim 500 uiteenlopende technische bedrijven beschikken. Daardoor zijn we altijd op de hoogte van de ins en outs van de nieuwste vacatures!

Benieuwd hoeveel jij waard bent?

Doe de salarischeck!

Professionals in...

Bij Profield bieden we banen aan binnen diverse vakgebieden. Ben jij het talent wat wij zoeken? bekijk dan de vacatures binnen jouw vakgebied:

Engineering Assemblage Operators Service & Onderhoud

Het Profield CIRCUIT

Klik op play en bekijk de video!

Onze werkwijze

1.

Wij ontvangen jouw sollicitatie

Heb je een vacature gevonden die bij je past? Zodra je gesolliciteerd hebt kijken wij of jouw profiel aansluit.

2.

Binnen 24 uur nemen we contact op

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Altijd.

3.

We bespreken jouw ambitie & wensen

Zou het wel eens kunnen passen? In een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij jou in de buurt bespreken we jouw ambitie & wensen. Wellicht hebben we nog meer opties voor je!

4.

Kan profield jou helpen met de volgende stap?

Als jij er een positief gevoel bij hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij jouw droombedrijf.

5.

Willen jij en het bedrijf samen verder?

Yes, succes! Onze backoffice regelt al het papierwerk en onze Field manager neemt contact met je op om je start te bespreken. Ook als je van start bent gegaan zal er regelmatig contact zijn. Zo weten we zeker dat jij het naar je zin hebt!

6.

Slaat de vonk niet over?

Ook dat kan natuurlijk gebeuren. Samen kijken we of er nog andere opties voor je zijn!

Onze kartcompetitie

Uitdagingen houden je scherp en on top of your game. Wij zijn er gek op. Net als op onze kart. Het symbool voor onze passie voor techniek én onze hang naar competitie.

We dagen alle werknemers uit om met ons te racen, in Lelystad, op dé outdoor kartbaan van Nederland. Sta jij aan het einde van het seizoen nog steeds bovenaan? Dan win je een race-experience op het Circuit Park Zandvoort!

Challenge Professionals