Engineering & IT

Wie zijn wij

Wij zijn Profield. Technisch specialisten die jou matchen met je droombaan in engineering & IT. Door ons grote netwerk van werkgevers én specialistische kennis van het vak, vinden we precies wat jij als engineer of IT’er zoekt. Wil jij de besturing, elektrische installatie of juist het mechanische deel van machines bedenken? We vinden precies wat jij wilt! Natuurlijk houden we rekening met je salaris en de reisafstand.

Salaris

Als professionals weten wij dat het salaris een belangrijke rol speelt in het vinden van de juiste functie. Als engineer of IT’er kan je rekening houden met een salaris van € 2.500,- tot € 5.000,- per maand. Natuurlijk is het salaris afhankelijk van factoren zoals ervaring, capaciteiten en specifieke functie.

Benieuwd hoeveel jij waard bent?

Doe de salarischeck!

De perfecte match

Samen onderzoeken we in welke cultuur jij je goed voelt en natuurlijk kijken we ook naar je ambitie. Dit koppelen we aan de wensen van onze opdrachtgevers. Zo garanderen we de perfecte match, want als jij uitblinkt in jouw vak, doen wij dat in het onze.

Het succes van…

Kevin de Ram

PLC Programmeur - Bolhuis Automatisering

“Ik ben gaan zoeken naar mogelijkheden waarbij ik mijn ambitie waar kon maken. Ik kwam al snel bij Profield terecht. Er werd met oprechte interesse geluisterd en binnen een week kwam Profield met een optie die vele mogelijkheden kon bieden. Profield ging actief om met mijn ambitie op een zeer persoonlijke manier. Ik werk nu bij een mooi bedrijf met fijne collega’s.”