WIJ ZIJN PROFIELD

AANGENAAM KENNIS TE MAKEN!

Bij Profield houden we van focus. Dat betekent dat we liever één ding heel goed doen, dan van alles een beetje. Bij ons draait alles om machines; Wij bemiddelen professionals die ze

ontwerpen, bouwen, bedienen, repareren én onderhouden. Impact maken doen we dus samen! Benieuwd hoe het werken bij Profield er uitziet en wat het betekent? Lees dan verder!

Leer Profield kennen! circle-down

WERKEN
BIJ PROFIELD

Impact maken. Op carrières van technische Pro’s, onze eigen organisatie én ons eigen leven. Daar zijn we dag in, dag uit mee bezig bij Profield. Ons doel? Maximaal werkgeluk voor iedereen die met Profield te maken heeft. Mooie woorden natuurlijk. Maar we zeggen het niet zomaar. Daar doen we een hoop voor.

Interessant? Neem dan de tijd om ons te leren kennen. Check allereerst deze video waarin Profielders jou meer over Profield vertellen.

VRIJHEID &
VERANTWOORDELIJKHEID

Bij Profield vinden we dat werken anders kan. Wij geloven dat verantwoordelijkheid het beste in ons naar boven haalt. Daarom werken we met zelfsturende teams waarin we elkaar stimuleren en corrigeren.

Verantwoordelijkheid staat bij ons ook voor vrijheid. Wanneer deze twee zaken in balans zijn geloven we dat werkgeluk niet uit kan blijven!
Pak jij je verantwoordelijkheid?

Mede-oprichter Wiebe vertelt je alles over
Vrijheid & Verantwoordelijkheid binnen Profield

VRIJE
WERKTIJDEN

Jij bepaalt wanneer en
waar je werkt.

ONBEPERKT
VAKANTIEDAGEN

Dát is pas vrijheid.

SAMEN
WERKEN

Gezamenlijke doelstellingen
waar we samen voor gaan.

DE PROFIELD FORMULE

(Verantwoordelijkheid) x (Vrijheid) = Werkgeluk

MAAK KENNIS MET
JE TOEKOMSTIGE
COLLEGA’S

Dit zijn ze dan. Jouw toekomstige collega’s. Op dit moment staat de teller op 17 Profielders. De jongste Profielder komt uit 1998, de oudste is van vóór 1975. Op dit moment zijn we met 3 vrouwen & 14 mannen. Zie jij jezelf er al tussen staan?

Gemiddelde
leeftijd
31
Werkgeluk
score
8,9

PROFIELD IN CIJFERS

Werken bij Profield is fantastisch. In ons meest recente onderzoek geven jouw toekomstige collega’s dit zelf aan. De hoogste cijfers? Kijk zelf maar.

9,8

voor de sfeer,
die ervaren
wordt als
prettig en
plezierig

9,4

Ruimte om mee
te denken aan
verbetering van
producten en
diensten

100%

van de Profielders
ziet zich hier
over 5 jaar
nog steeds
werken!

10,0

Mate van tevredenheid over
de roosters en werktijden

8,9

De gemiddelde score
voor het werkgeluk
bij Profield is

KIJKJE ACHTER DE
SCHERMEN

@workatprofield

Benieuwd hoe het er bij ons aan toe gaat? Check ons Instagram kanaal. Hier delen we alles over het werken bij Profield!

Typisch profield

Onze kernwaarden. Kort maar krachtig. Typisch Profield.

Focus

Profield staat voor focus. De focus op onze specifieke vakgebieden én de overtuiging dat je alleen succesvol kunt zijn wanneer je expert bent en doelgericht te werk gaat.

Gelijkwaardigheid

Iedere Profielder werkt op basis van gelijkwaardigheid. Gelijk aan elkaar, gelijk aan onze professionals & gelijk aan onze partners. We werken mét elkaar, niet vóór elkaar. Dit uit zich in een open, eerlijke en directe manier van communiceren.

Ondernemerschap

Een Profielder bezit ondernemerschap. Vrij om het werk zelf in te delen én om kansen te grijpen. Verantwoordelijk voor de doelen en de manier waarop deze behaald worden.

Overtreffen

Een Profielder is ambitieus en heeft altijd het voornemen verwachtingen te overtreffen. Het overtreffen van eigen doelstellingen én het overtreffen van de verwachtingen van onze Partners & Pro’s. Dit alles doen we vanuit het principe: Iedere dag een beetje beter.

PROFIELDERS over Profield

Maak kennis
met Rick

Ben je enthousiast geworden over Profield? Of heb je nog vragen? Als Hiring Manager binnen Profield ben ik jouw eerste aanspreekpunt. Stel je vraag of kom langs om kennis te maken!

Neem contact op met Rick!