Carrièretips
5 minuten

PROFIELD.

POWERED BY PROFESSIONALS!

Wij zijn Profield.

Technisch specialisten die jou matchen met je droombaan. De afgelopen jaren is er ontzettend veel veranderd, zeker ook in onze organisatie. Door onze groei willen we onze focus duidelijker uitdragen. Bij Profield draait namelijk alles om machines; wij bemiddelen professionals die ze ontwerpen, bouwen, bedienen, repareren én onderhouden. Ieder vakgebied met zijn eigen specialistische adviseurs, maar wel onder één naam: Profield. Daarom hebben we opnieuw naar onze belofte en uitingen gekeken. Het resultaat van dat traject? Een compleet vernieuwd platform waar al onze expertises en diensten samenkomen – een nieuwe website én onze nieuwe propositie: ‘Powered by professionals’.

ONZE DRIVE

De liefde voor machines zit ons in het bloed; net als jij ademen wij techniek. Onze adviseurs begrijpen dan ook precies wat jij zoekt. Daarom zijn wij jouw vertrouwde partner en daar verandert door onze nieuwe structuur, website of onze propositie helemaal niets aan. Of je nu specialist bent in het bedenken, bouwen, bedienen of onderhouden van machines; onze professionals matchen jou met jouw ideale baan in de industrie. Zo geven wij power aan jouw carrière. En dát is onze drive. Want als jij uitblinkt in jouw vak, doen wij dat in het onze!

POWERED BY PROFESSIONALS

Profield wordt gedreven door professionaliteit. Dat geldt voor jou, voor ons én de bedrijven met wie we werken. Het realiseren van de perfecte match is onze uitdaging. Daarin gaan we voor het hoogst haalbare resultaat voor iedereen. Dat doen we door de uitgebreide kennis van de bedrijven waarmee we werken te koppelen aan de wensen van onze kandidaten. Oprechte aandacht en vakkennis zijn sleutelwoorden in dat proces. En natuurlijk de drie stappen die onze werkwijze definiëren: Professional, Personal en Perfect. De perfecte match is namelijk meer dan het koppelen van skills en ervaring. Als persoon moet je passen bij een organisatie en ambities moeten stroken met mogelijkheden. Want juist door dat goed te stroomlijnen, geeft onze professionaliteit power aan jouw carrière.

CHALLENGED BY PROFESSIONALS

Uitdagingen houden je scherp en on top of your game. Wij zijn er gek op. Net als op onze kart. Het symbool voor onze passie voor techniek én onze hang naar competitie. We dagen onze kandidaten daarom maandelijks uit om met ons te racen en te kijken hoe snel zij een ronde kunnen afleggen. Om de lat lekker hoog te leggen, hebben we onze Pro uit de Formule 2 – Richard Verschoor – gevraagd om een mooie time to beat neer te zetten. Accepteer jij onze challenge?