De bruto-netto calculator

Wanneer je met consignatiediensten werkt in de techniek is de kans groot dat je met een ploegentoeslag te maken krijgt. Wel zo handig als je dan eenvoudig kunt berekenen wat die toeslag precies voor jouw nettoloon gaat betekenen. Daarom vind je hieronder de handige calculator van Profield die je een duidelijk overzicht hiervan geeft.

Of je nu dagdienst, 2-ploegen, 3- of 5-ploegendienst draait, met de onderstaande rekentool krijg je inzicht in jouw nettoloon. Op basis van jouw bruto salaris en het percentage aan ploegentoeslag berekent de calculator het bijbehorende netto salaris. Zo heb je een goede indicatie van het bedrag dat uiteindelijk op je bankrekening wordt gestort. Lekker simpel en overzichtelijk!

Vaste toeslag óf variabele toeslag

We hanteren bij deze berekening de meest recente regelgeving qua onregelmatigheidstoeslag en gaan uit van een vast percentage ploegentoeslag op basis van jouw salaris. Het zou ook kunnen dat jouw werkgever een variabele ploegentoeslag hanteert. Wij leggen je daar graag meer over uit aan de hand van dit rekenvoorbeeld voor vergoeding met variabele toeslag.

Gebruik de calculator

PS – De calculator werkt ook zonder ploegentoeslag.

Wij zijn profield

Wij zijn technisch specialisten die jou matchen aan jouw droombaan in de maak- en procesindustrie. Bij ons draait alles om machines; wij bemiddelen professionals die machines ontwerpen, bouwen, bedienen, repareren én onderhouden. Net als jij ademen wij techniek. Je kunt terugvallen op ons grote netwerk van werkgevers én specialistische kennis van het vak. Jouw toekomstige werkzaamheden kennen we tot in de details. Daardoor begrijpen we precies wat jij bedoelt en waar jouw behoeftes liggen. We kijken uiteraard naar jouw ambities maar ook naar praktische zaken zoals reisafstand en salaris. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures en vinden zo de baan in de techniek die helemaal bij jou past! Ga jij als technisch specialist de challenge aan? We komen graag met je in contact!

Bekijk alle vacatures