Operator aan het werk met een productiemachine
Bereken welk bedrag er op jouw bankrekening wordt gestort
Nettoloon met ploegentoeslag berekenen

Bruto-netto
calculator

Wanneer je met consignatiediensten werkt in de techniek is de kans groot dat je met een ploegentoeslag te maken krijgt. Wel zo handig als je dan eenvoudig kunt berekenen wat die toeslag precies voor jouw nettoloon gaat betekenen. Daarom vind je hieronder de handige calculator van Profield die je een duidelijk overzicht hiervan geeft.

Of je nu dagdienst, 2-ploegen, 3- of 5-ploegendienst draait, met de onderstaande rekentool krijg je inzicht in jouw nettoloon. Op basis van jouw bruto salaris en het percentage aan ploegentoeslag berekent de calculator het bijbehorende netto salaris. Zo heb je een goede indicatie van het bedrag dat uiteindelijk op je bankrekening wordt gestort. Lekker simpel en overzichtelijk!

Vaste toeslag óf variable toeslag

We hanteren bij deze berekening de meest recente regelgeving qua onregelmatigheidstoeslag en gaan uit van een vast percentage ploegentoeslag op basis van jouw salaris. Het zou ook kunnen dat jouw werkgever een variabele ploegentoeslag hanteert. Wij leggen je daar graag meer over uit aan de hand van dit rekenvoorbeeld voor vergoeding met variabele toeslag.

Gebruik de calculator

PS – De calculator werkt ook zonder ploegentoeslag.

Wij zijn Profield

Technisch specialisten die je helpen met de beste volgende stap in je carrière. Juist in deze arbeidsmarkt. Ons team van experts weet alles van de maak- en procesindustrie. En vooral van de machines. Want wij helpen professionals die machines ontwerpen, bouwen, bedienen, repareren én onderhouden. En we zijn partner van innovatieve werkgevers die weten hoe ze met technici om moeten gaan.

Om zeker te zijn dat jij de beste stap zet, onderzoeken we samen in welke cultuur jij je goed voelt. We begeleiden jou en je nieuwe opdrachtgever tijdens het hele proces met onze unieke Match- & Onboardingsformule. Zo zorgen we voor een perfecte, duurzame match. Want bij de beste stap in je carrière, snijdt het mes aan twee kanten. Jij vindt de uitdaging die je zoekt en je opdrachtgever de professional die perfect bij hen past. Profield, powered by professionals

Onze experts

Niek Koops - Adviseur van de afdeling Service & Onderhound machinebouw

Niek Koops

Adviseur | Afdeling Service & Onderhoud - Machinebouw
Jochem de Boer is adviseur bij Profield

Jochem de Boer

Adviseur
Miranda Zomer is field manager bij Profield

Miranda Zomer

Field Manager