Whitepaper

Meer inzicht in Smart Industry dankzij het Profield whitepaper - Techneut van de Toekomst

"De techneut van de toekomst"

Hoe ziet de toekomst van jouw organisatie eruit? Hoe zal technologie ons dagelijkse werk veranderen? Worden robotisering en automatisering de baas binnen onze organisatie? Welk type medewerker overleeft in de eeuw van nieuwe machines en robots?

Als technisch en HR-manager ben je dagelijks bezig met het op sterkte brengen en houden van de technische teams binnen de organisatie. Je wilt dat iedere werknemer in zijn kracht staat en dat iedereen tevreden is en blijft met de werkzaamheden die hij moet doen. Dat alleen is al een hele opgave. Daarnaast kijk je naar de toekomst en zorgt voor nieuwe aanwas aan talent of het opvangen en vervangen van het vergrijzend personeel.

Sterke technische teams binnen industriële organisaties zijn van groot belang voor het bedrijfssucces en dat maakt jouw werk zo belangrijk. Maar wat als die industrie (straks) snel verandert? Dit heeft grote invloed op de technische teams en de specifieke kennis en vaardigheden die daarbinnen aanwezig moeten zijn.

“In deze whitepaper kijken we naar het menselijk kapitaal binnen de Smart Industry en bieden we concrete handvatten aan bedrijven die hun technische teams klaar willen stomen voor de toekomst.”

Niek Koops - Adviseur van de afdeling Service & Onderhound machinebouw

Niek Koops

Adviseur | Afdeling Service & Onderhoud - Machinebouw

Download de whitepaper

  • Alles over Smart Industry
  • Inspiratie voor HR en technische beslissers