In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Innovatief en duurzaam bedrijf
 • Produceren de matrijzen in hun eigen toolshop
 • Je werkt in een 2-ploegendienst waarbij je 2 weken dagdienst werkt en 1 week avonddienst

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Dit betrouwbare familiebedrijf wat gevestigd is in de regio Alphen aan den Rijn is sinds 1975 actief in het spuitgieten. Wat begon met kleine producten als buttons en aanverwante artikelen, is inmiddels groot in het produceren van kunststof verwarmings- en koelsystemen. Met dit product zijn ze de grootste van NL en hebben ze inmiddels ook een fabriek geopend in Tsjechië. Hun successen en innovaties zorgen op dit moment voor de realisatie van een fabriek in Amerika. En dat komt allemaal voort uit deze 40-koppen tellende organisatie.

Op de spuitgietafdeling zoekt men naar versterking. Het betreft een hecht team, waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid hebt. Zo maken ze samen de planningen voor het gehele jaar, wisselen ze onderling van diensten en draagt men samen de verantwoordelijkheid voor de productie. Het team bestaat uit 4 Spuitgiet Operators. Daarnaast werken er diverse engineers, gereedschapsmakers en is er een TD.

De functie

Dit ga je doen

In deze functie wordt er een beroep gedaan op je verantwoordelijkheidsgevoel. Als teamplayer zorg je er voor dat je samen voor de beste kwaliteit en output gaat. Je stelt machines in, bouwt ze om en doet proefspuitingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole en verhelp je storingen op het moment dat die voorkomen. De werkzaamheden vinden plaats in een 2-ploegendienst waarbij de werktijden van 7:00 tot 16:15 zijn en 16:00 tot 23:15. In dit bijzondere 2-ploegenrooster draai je 2 weken dagdienst en 1 week avonddienst. In de dagdienst ben je op vrijdag om 14:00 klaar.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Spuitgiet Operator bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Een goed salaris wat kan oplopen tot €3.000,00 exclusief ploegentoeslag
 • Een uitdagende baan in een 2-ploegendienst waarbij je 2 weken in dagdienst werkt en 1 week in avonddienst
 • De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen, vanuit Profield bieden we je een mooie Spuitgiet opleiding aan
 • Een sociaal werkgever waar alles besproken kan worden

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Om in aanmerking te komen voor deze functie ben jij van nature een techniekliefhebber, heb je een aantal jaar ervaring in de maakindustrie en is kunststof ervaring een dikke pré. Verder kom je in aanmerking als je;

 • Graag samenwerkt in een klein team en de bijkomende verantwoordelijkheden niet uit de weggaat
 • Ervaring hebt met fijnmechanische techniek, robotica en matrijzen
 • Bij voorkeur ervaring in het spuitgietproces aangevuld met Spuitgieten 1 en Spuitgieten 2, heb je dit niet maar ben je wel geïnteresseerd? Schroom niet om te solliciteren!
 • Je hebt een breed takenpakket en bent naast de bovenstaande werkzaamheden actief in het nethouden van de werkomgeving, de zorgvuldige omgang met de gereedschappen en overige taken
 • Je hebt de ambitie om specialist te worden door training, opleiding en interne kennisdeling

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Spuitgiet Operator echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Bas Bazuin.

Mobiel: 06 - 58 70 70 69
E-mail: bas@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Bas Bazuin,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact