In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Wil jij de mogelijkheid om internationaal te werken als Operator?
 • Je draagt bij aan een doorbraak in de pluimveesector
 • Je bent ondernemer in een onderneming

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Wist je dat er jaarlijks 45 miljoen eendagshaantjes worden vergast? In iedere broederij in Nederland kan er pas na de geboorte een scheiding gemaakt wordt tussen mannelijke en vrouwelijke kuikens. De vrouwelijke kuikens worden als legkip en/of vleeskip gebruikt. De mannelijke kuikens zijn praktisch onbruikbaar. Ze hebben te weinig vlees en zijn te duur om groot te brengen. Om deze reden, hoe gruwelijk ook, worden ze op de dag van hun geboorte direct vergast.

In 2013 zijn twee biotechneuten een bedrijf gestart om dit dierenleed tegen te gaan. Met hun kennis van pluimvee, engineering, machinebouw, duurzaamheid en gezonde brutaliteit zijn ze een machine gaan ontwerpen waar een monster uit eieren wordt genomen en waaruit geconcludeerd kan worden of het een mannelijk- of vrouwelijke vrucht is. Dit gaat op hoge snelheid en zo voorkomt men dat de kuikens na geboorte vergast worden.

Door wet- en regelgeving is het in Duitsland en Frankrijk inmiddels verboden om mannelijke kuikens te vergassen na geboorte. Hierdoor is de vraag naar deze machines gigantisch groot en om die reden zoeken we naar Operators.

Jouw toekomstige collega’s!

Samen met de engineers zorg jij voor een feilloos werkende machine.

Storingen los je zelfstandig op!

De functie

Dit ga je doen

Als Operator ben je verantwoordelijk voor een machine die bij een klant is geplaatst. Je bent betrokken bij het gehele proces en je toont hierin eigenaarschap en ondernemerschap. Je komt te werken in een klein team waarbij flexibiliteit een belangrijke eigenschap is. De machines bevatten soms nog kinderziektes en jij bent technisch genoeg om hier zelf op in te grijpen. Mocht dit niet lukken schakel je tijdig hulp in, ook als dit midden in de nacht is.

Doordat de organisatie groeit, kan je hierin mee groeien. Zodra je volledig ingewerkt bent, de machines kent en het je leuk lijkt om internationaal te werken, krijg je hier de mogelijkheid toe! Zodra er een machine geleverd moet worden aan een klant in een land (binnen Europa), reis jij hier achteraan om de machine gebruiksklaar te maken en trainingen te geven on the job.

Het kan dan dus voorkomen dat je voor een periode van 1-2 maanden in een ander land werkt, waarbij er uiteraard huisvesting geregeld zal zijn en je in de weekenden gewoon thuis bent.

Klinkt gaaf hé?

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Operator bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een goed salaris wat kan oplopen tot € 4.500,00 euro per maand
 • Doorgroeimogelijkheden omdat de organisatie flink gaat groeien
 • Een leuk team waar je continu uitgedaagd zal worden
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Om deze functie goed te kunnen uitoefenen zie jij je zelf terug in de onderstaande punten:

 • Je bent technisch, door opleiding en/of werkervaring
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als Operator
 • Je hebt een rijbewijs en staat er voor open om te reizen voor je werk
 • Je bent flexibel en bereid om in ploegendiensten (2 of 3 ploegen) te werken
 • Je bent energiek, toont ambitie en gaat graag de uitdaging aan

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Operator echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Bas Bazuin.

Mobiel: 06 - 58 70 70 69
E-mail: bas@profield.nl

Functies bij Profield: Machine Operator, Proces Operator, Lijn Operator, Mechanisch Operator, Allround Operator, Technisch Operator, Allround Proces Operator, Junior Operator, CNC Operator

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Bas Bazuin,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact