In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Uitzicht op een vast contract!
 • Leuke werksfeer, naar eigen zeggen hebben ze de leukste PV uit de regio!
 • Ga aan de slag met Arburg machines

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Binnen deze organisatie draait alles om een perfect eindproduct. Dat is dagelijks de belangrijkste pijler en hier komt men ver mee! Inmiddels bestaan ze al bijna 60 jaar, waarvan er al zo'n 50 jaar producten gemaakt worden middels spuitgieten. Op de locatie in regio Tilburg worden allerlei kunststof en aluminium producten geproduceerd. Denk hierbij aan onderdelen voor de automotive, powertools, kachels maar ook producten die in de medische wereld worden gebruikt. Naast de spuitgiet expertise, beschikt deze productielocatie ook over een eigen toolshop met matrijzenmakerij. Hier worden dagelijks nieuwe matrijzen geproduceerd en het bestaande matrijzenpark onderhouden.

 Binnen deze organisatie zijn 3 verschillende spuitgiet afdelingen. Voor de afdeling waar men zich richt op de core business van het produceren voor onder andere de automotive, powertools en kachels, zoeken ze versterking! Je komt te werken in een hecht team van 3 tot 5 Spuitgiet Operators die veelal werken aan Arburg spuitgietmachines. De aansturing komt van een teamleider die zelf ook zijn steentje bijdraagt in de productie. Daarnaast beschikken ze over een eigen TD, Engineering en zoals eerder beschreven een eigen toolshop met matrijzenmakerij.

De functie

Dit ga je doen

Als Spuitgiet Operator binnen deze leuke organisatie krijg je een hoge mate van verantwoordelijkheid. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor de gehele output van je ploeg. Dit doe je door op een correcte manier machines in te stellen en omdat jij de techniek achter spuitgieten erg leuk vindt, ze meermaals per dag om te bouwen.

De series die je produceert zijn namelijk niet groot en een matrijzenwissel is dus veelvoorkomend! Daarnaast werkt de TD in dagdienst en ben jij dus de eerste die storingen moet verhelpen op het moment dat de TD niet aanwezig is. Uiteraard staan ze telefonisch paraat om je te ondersteunen waar dit nodig is.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Spuitgiet Operator bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een uitdagende baan in een 5-ploegenrooster
 • Een salaris wat oploopt tot € 2.700,00 bruto per maand exclusief ploegentoeslag
 • Inclusief 30% ploegentoeslag kan dit oplopen tot zo'n € 3.400,00 bruto per maand
 • De mogelijkheid om je door training en cursus te ontwikkelen binnen de organisatie
 • 19ct per km aan reiskostenvergoeding tot een max van 50km
 • Vind jij jezelf terug in de bovenstaande punten of twijfel je? Bel/app me gerust!

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Om dit alles op de juiste manier in de praktijk te brengen, heb je als Spuitgiet Operator binnen deze organisatie in ieder geval de volgende eigenschappen en/of kwaliteiten:

 • Je hebt ervaring als Spuitgiet Operator
 • Het is mooi meegenomen als je ervaring hebt met Arburg Spuitgietmachines
 • Je beschikt over Spuitgieten 1 en/of 2 of bent bereid deze te halen
 • De functie wordt uitgeoefend in een 5-ploegenrooster, echter moet je ook open staan voor een 3-ploegenrooster in rustige tijden
 • Kennis van 5s en Lean is mooi meegenomen. Mocht je dit niet hebben, maak ik ook graag kennis met je
 • Je kan goed omgaan met verantwoordelijkheid en een hoge mate van zelfstandigheid

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Spuitgiet Operator echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Bas Bazuin.

Mobiel: 06 - 58 70 70 69
E-mail: bas@profield.nl

Functies bij Profield: Machine Operator, Proces Operator, Lijn Operator, Mechanisch Operator, Allround Operator, Technisch Operator, Allround Proces Operator, Junior Operator, CNC Operator, Spuitgiet Operator, Teamleider, Ploegleider

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Bas Bazuin,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact