In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Groeiende focus op preventief onderhoud binnen een technische dienst van 5 monteurs, met ruimte voor allround monteurs en een mix van mechanische en elektrische expertise
 • Grote variëteit in de fabriek; van machines van de zestiger jaren tot de meest moderne installaties
 • Werken in dagdienst met een 6-wekelijkse consignatiedienst

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Dit prachtige bedrijf is gespecialiseerd in industriële wassen, lijmen en dispersies. Met vestigingen op twee locaties in Nederland, legt deze organisatie vooral de nadruk op de productie en ontwikkeling van reinigingsmiddelen en (hotmelt) kleefstoffen. Van oude machines uit de jaren zestig tot ultramoderne installaties, de fabriek herbergt een rijke variëteit aan apparatuur. De fundamentele processen omvatten verwarming, pompen, destillatie, filtratie, koeling en verpakking. Ze voorzien zelf in hun stoom, perslucht, stikstof en de installaties die aan het gebouw zijn gekoppeld.

Momenteel bestaat de technische dienst uit 5 monteurs, een planner, een werkvoorbereider en een manager van de technische dienst. De focus binnen de TD verschuift steeds meer naar preventief onderhoud. Het bedrijf streeft ernaar om minder verrast te worden door problemen en zoekt monteurs die willen bijdragen aan deze aanpak. Ze zijn op zoek naar technici die kansen kunnen identificeren voordat problemen zich voordoen. Hoewel elke organisatie te maken heeft met storingen die moeten worden verholpen, verwelkomen ze monteurs die zowel mechanisch als enigszins elektrisch onderlegd zijn, evenals elektriciens die af en toe willen bijspringen bij mechanische taken. Allround monteurs worden natuurlijk met open armen ontvangen! Binnen het bedrijf worden diverse besturingssystemen gebruikt, zoals Siemens S5, Siemens S7 en Tia Portal.

Het werkrooster is gebaseerd op dagdiensten, aangevuld met een consignatiedienst. De consignatiedienst vindt momenteel eens in de zes weken plaats.

De functie

Dit ga je doen

In de rol van Monteur Technische Dienst voer je zelfstandig of in teamverband onderhouds-, nieuwbouw- en uitbreidingswerkzaamheden uit op zowel mechanisch als elektrotechnisch gebied. Jouw takenpakket omvat:

 • Oplossen van storingen aan de installaties, inclusief consignatiedienst na de inwerkperiode.
 • Actieve bijdrage leveren aan het nadenken over verbeteringen in het productieproces.
 • Uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan mechanische, elektrische en gebouwgebonden installaties aan de hand van werkopdrachten.
 • Initiëren en uitvoeren van werkzaamheden voor modificatie, uitbreiding, nieuwbouw en revisie.
 • Gebruikmaken van het onderhoudsprogramma Ultimo om taken te beheren en op te volgen

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Monteur Technische Dienst bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een basissalaris tussen de € 2.800,00 - € 3.600,00 
 • 13e maand
 • 25 vakantiedagen
 • Pensioenregeling 
 • Uitzicht op een vast contract 

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Herken je jezelf in de volgende aspecten? Dan zou de functie van Monteur Technische Dienst absoluut bij jou kunnen passen!

 • Je hebt minimaal een MBO-3 opleiding afgerond in de richting van Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek.
 • Ervaring binnen een productiebedrijf is een pré.
 • Je bent bereid om consignatiediensten te draaien (momenteel eens in de 6 weken).
 • Je hebt een sterke leergierigheid en drive om jezelf te blijven ontwikkelen.

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Monteur Technische Dienst echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jeroen de Harder.

Mobiel: 06 - 12 76 50 91
E-mail: jeroen.deharder@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jeroen de Harder,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact