In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Sleutelen aan oude machines binnen een kleine organisatie
 • Een leuke functie in de dagdienst met consignatiedienst (1x in de 4-weken en nooit in het weekend!) 
 • Uitzicht op een vast contract

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Dit bedrijf bestaat al ruim 400 jaar en is uniek in zijn soort. Het is een oude papierfabriek waar een speciaal soort papier wordt geproduceerd. Met ongeveer 45 medewerkers totaal, produceren ze hun beroemde kunstenaarspapier en hun innovatieve en klantspecifieke kwaliteitspapieren. Er wordt gewerkt met bio-based restmateriaal zoals cacao- en jeansvezel. Duurzaamheid is dan ook een belangrijk onderwerp binnen het bedrijf. 

De TD bestaat uit 4 Monteurs Technische Dienst. Naast de Monteurs is er een Meewerkend Voorman die ook mee sleutelt. Er is dan ook heel veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werkzaamheden uit te voeren. Er wordt van 08:00 uur tot 16:30 uur gewerkt in de dagdienst. Samen met je collega's draai je mee in de consignatiedienst, dit komt neer op 1x in de 4-weken. Er wordt niet geproduceerd in het weekend, dus ook tijdens de consignatieweek kun je heerlijk genieten van je weekend. 

Het machinepark bestaat uit oude machines waar veel aan wordt gesleuteld. Ze hebben een grote papiermachine die te allen tijde moet blijven draaien. Daarnaast hebben ze meerdere snij- en inpakmachines om de papierrollen op maat te maken en in te pakken. 


 

De functie

Dit ga je doen

Als Monteur Technische Dienst heb je de belangrijke taak om het machinepark draaiende te houden. Het machinepark is verouderd, dit zorgt ervoor dat er veel wordt gevraagd van jouw creativiteit. Je hebt te maken met de volgende werkzaamheden:

 • Het oplossen van alle voorkomende storingen. Deze storingen zijn vaak mechanisch, maar er zijn ook elektro- en besturingstechnische storingen die opgelost moeten worden
 • Gedurende de dag ben je veel in de werkplaats te vinden om bijvoorbeeld revisiewerk uit te voeren. Bij een noodreparatie bedenk je een passende oplossing
 • Bij voorkeur heb je ook affiniteit met het uitlezen en programmeren van PLC's. Je komt hier Siemens, TIA Portal en WinCC tegen
 • Je bereidt je eigen projecten voor die tijdens onderhoudsstops worden uitgevoerd. Je hebt contact met leveranciers en machinebouwers
 • De technische bevindingen leg je vast in het onderhoudssysteem

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Monteur Technische Dienst bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een salaris tussen de € 3.000,00 en € 3.900,00 bruto per maand
 • Een vergoeding voor de consignatiedienst
 • 37 vrije dagen in totaal! 
 • De mogelijkheid tot het volgen van een cursus
 • Uitzicht op een vaste baan 
Quote We proberen 2x in het jaar leuke uitjes te organiseren voor het personeel zoals een barbecue Annelies - HR

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Dit zien we graag in jou als Monteur Technische Dienst:

 • Een technische opleiding richting elektrotechniek, werktuigbouwkunde of mechatronica
 • Een aantal jaren werkervaring bij een productiebedrijf of machinebouwer
 • Affiniteit met PLC-technieken is een pré
 • Je vindt het leuk om aan oudere machines te sleutelen 

Interesse?

Kom in contact!

Ben jij enthousiast over de functie van Monteur Technische Dienst? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jeroen de Harder.

Mobiel: 06 - 12 76 50 91
E-mail: jeroen.deharder@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jeroen de Harder,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact