In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Stap in de wereld van innovatie en dynamiek, waar je samen met een team van enthousiaste collega's werkt aan een wereldwijd verkocht product in de automotive industrie
 • Ontwikkel jezelf en krijg de vrijheid om actief mee te denken over bedrijfsprocessen in onze 'Factory of the Future', waar automatisering en procesbeheersing centraal staan
 • Wordt expert in storingen, reparaties en vervangingen van onderdelen, zodat het machinepark altijd in topconditie blijft

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Op zoek naar een spannende en innovatieve werkomgeving waar je samenwerkt aan een wereldwijd verkocht product in de automotive industrie? Dan is deze vacature perfect voor jou! Sluit je aan bij een team van ongeveer 170 gepassioneerde medewerkers die luchtveer- en asliftsystemen ontwikkelen, produceren en verkopen aan internationale klanten. In onze moderne fabriek hebben we een uniek productieproces met een focus op automatisering en procesbeheersing. Bij ons krijg je volop vrijheid om jezelf te ontwikkelen en mee te denken over diverse bedrijfsprocessen in onze 'Factory of the Future'. Je zult werken met gedreven en enthousiaste collega's in een informele en open sfeer. We hechten veel waarde aan jouw groei en bieden continu aandacht aan training en opleiding. 

Als Monteur Technische Dienst kom je te werken in een 5-ploegendienst. In een 5 ploegendienst werk je in cyclussen van 10 dagen. De eerste 2 dagen heb je ochtenddienst, de volgende 2 dagen middagdienst, dag 5 en 6 heb je nachtdienst en vervolgens ben je 4 dagen vrij! Je werkt altijd met 2 TD'ers in een ploeg.

De functie

Dit ga je doen

Als specialist van het onderhoud ben jij de alleskunner die elke uitdaging aangaat en altijd zorgt voor een oplossing, zelfs bij de meest onverwachte calamiteiten. Jouw takenpakket omvat onder andere:

 • Als beheerder van ons geweldige machinepark, bestaande uit geavanceerde robots en geautomatiseerde machines, zorg jij ervoor dat alles in topconditie blijft. Van walsen tot ogenrollers, van harderij tot spuiterij, jij houdt alles draaiende als een goed geoliede machine
 • Je bent een meester in reparaties en vervangingen van onderdelen. Niets kan jou tegenhouden bij het zorgen voor een vlekkeloze werking van het machinepark
 • Hydraulische en pneumatische systemen hebben geen geheimen voor jou. Je controleert ze nauwkeurig en zorgt dat alles optimaal functioneert
 • Storingen zijn voor jou een spannende puzzel. Je gaat ter plaatse, analyseert de aard van de problemen en zorgt voor snelle en efficiënte oplossingen. Of het nu gaat om mechanische of elektrische storingen, jij draait er je hand niet voor om
 • Je bent een ware specialist als het gaat om het opsporen en verhelpen van storingen, of het nu in het machinepark, handgereedschap of bedrijfsinstallaties is. Jouw expertise is onmisbaar en je zorgt ervoor dat alles soepel blijft draaien.

Kortom, als Monteur Technische Dienst ben jij dé redder in nood, altijd klaar om onze machines en installaties te onderhouden en te repareren. Kom bij ons werken en sluit je aan bij ons team van supergemotiveerde professionals!

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als Monteur Technische Dienst krijg je:

 • Een brutosalaris tussen de € 2.800,- en € 3.800,- per maand
 • Een 5 ploegentoeslag van 29%
 • Een werkweek van gemiddeld 33,6 uur
 • Veel ruimte voor ontwikkeling
 • 25 vakantiedagen en pensioen vanaf dag 1
 • Een uitdagende baan in een moderne en uiterst geavanceerde fabriek waar je een belangrijke speler wordt op onze technische afdeling
 • Uitzicht op een vast contract

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

In de functie van Monteur Technische Dienst wordt het volgende van je verwacht. 

 • Een afgeronde technische opleiding 
 • Enkele jaren werkervaring binnen een technische omgeving
 • Bereidheid om in een 5-ploegendienst te werken 
 • Bereidheid om allround werkzaamheden uit te voeren (mechanisch en elektrotechnisch)

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Monteur Technische Dienst echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jeroen de Harder.

Mobiel: 06 - 12 76 50 91
E-mail: jeroen.deharder@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jeroen de Harder,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact