In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Een allround functie, zowel mechanisch als elektrotechnisch
 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid binnen een klein TD team
 • Werken bij een groeiend bedrijf aan de productie, verpakking en distributie van een gezond product 

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Binnen deze Hollandse organisatie worden paddestoelen gekweekt, verpakt en gedistribueerd. De 2de generatie leid tegenwoordig het bedrijf, zij hebben het overgenomen van hun vader die de uitdaging is aangegaan om iedereen kennis te laten maken met de champignon. Dit is in de loop der jaren goed gelukt! 

Deze innovatieve en moderne organisatie is momenteel hard groeiende. Er worden diverse kwekerijen overgenomen en ook komen er in de komende jaren meerdere productielocaties bij. Door de mate van automatisering en tegelijkertijd de flexibiliteit die zij kunnen bieden voegen ze mooie partijen toe aan hun klantenbestand. 

Het machinepark bestaat uit diverse verpakkingsmachines, sealmachines, heftrucks, vrieshuis, lopende banden, weegmachines en sorteermachines. De technische dienst bestaat uit een klein team, maar door verdere automatisering en groei zijn zij op zoek naar versterking! Er wordt gewerkt in een 2-ploegendienst. Verder wordt er ook op feestdagen en zaterdag gewerkt, dus het is wel belangrijk dat je hiertoe bereid bent. Uiteraard stem je dit af samen met het team. Verder wordt er gewerkt met een product wat gekoeld moet blijven. De temperatuur is 10 C° in de productie, een lekkere temperatuur om in te werken, zeker als je van nature altijd al warmbloedig bent. In het vrieshuis is het wel wat kouder, maar gelukkig ben je als monteur hier niet vaak te vinden.

De functie

Dit ga je doen

In de functie van Monteur Technische Dienst heb je te maken met elektrotechnische en mechanische werkzaamheden. De functie bestaat in principe uit allround werkzaamheden, maar door de sterke groei maakt het niet uit als jouw specialisme op elektrotechnisch of mechanisch vlak ligt. Wel is het belangrijk dat je bereid bent om je verder te ontwikkelen. Jouw belangrijkste taken als Monteur Technische Dienst zijn als volgt:

 • Je houdt je bezig met onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan de transport- en productiemachines
 • Je lost elektrotechnische en mechanische storingen zo snel mogelijk op en je analyseert de storingen om ze in het vervolg te voorkomen
 • Je krijgt veel vrijheid, waardoor je continu aan het kijken bent naar verbeteringen en komt met verbeter voorstellen 
 • Het vervangen van elektrische componenten (relais, sensoren, motoren en frequentieregelaars)
 • Het uitvoeren van laswerkzaamheden (voornamelijk TIG-lassen)

Nogmaals, het is niet dat je bovenstaande allemaal al moet kunnen, maar wel dat je bereid bent om deze werkzaamheden te leren! 

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Monteur Technische Dienst bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een bruto salaris tussen de € 2.700,00 - € 3.500,00 exclusief toeslagen o.b.v een 38-urige werkweek
 • Passende ploegentoeslag. Tussen 18:00 uur en 23:00 uur = 25% 
 • Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling
 • Altijd paddenstoelen voor thuis in het eten, lekker!
 • Uitzicht op een vast contract

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Om in aanmerking te komen voor de functie van Monteur Technische Dienst binnen deze organisatie verwachten wij een bepaalde mate aan ervaring in de rol en industrie. Vind jij jezelf terug in onderstaande punten, dan is de functie zeker iets voor jou!

 • Ervaring als Monteur Technische Dienst binnen de industrie 
 • Een behaalde opleiding richting Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde 
 • Flexibel ingesteld en je bent leergierig 
 • Communicatief sta je sterk in je schoenen

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Monteur Technische Dienst echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jeroen de Harder.

Mobiel: 06 - 12 76 50 91 
E-mail: jeroen.deharder@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Kevin Koelewijn,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact