In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Veel vrijheid in je functie
 • Denk actief mee hoe machines geoptimaliseerd kunnen worden
 • Door de groei die zij doormaken zullen er in de toekomst doorgroeimogelijkheden ontstaan

De organisatie

Hier ga je aan de slag

In 1999 is deze organisatie opgericht door de huidige eigenaar. Na een lange periode als ZZP'er te hebben gewerkt binnen de Machinebouw zag hij de kans om zelf een organisatie op te richten. Inmiddels bekleden zij een mooi pand in de regio van Barneveld, is de organisatie meer dan 60 personen groot en hebben zij 2 andere bedrijven overgenomen. Deze overnames zijn strategisch geweest. Dit bedrijf richt zich namelijk op het bouwen van machines, voornamelijk voor de de veevoederindustrie, maar ook voedings-, bio-energie- en recycling-industrie. Door de overnames hebben zij meer expertise in huis wat meer mogelijkheden biedt. Voor iedere klant kan een specifieke oplossing worden gerealiseerd en met het service programma onderhouden zij machineparken binnen diverse industrieën.

De functie

Dit ga je doen

Voor de rol van Monteur Machinebouw zijn wij op zoek naar, hoofdzakelijk, mechanisch ingestelde monteurs. Heb jij deze ervaring opgedaan binnen de machinebouw of bij een productiebedrijf, dan sluit dat natuurlijk naadloos aan. Heb jij je ervaring binnen de autotechniek opgedaan als sleutelaar, dan kan je ook erg goed op de functie aansluiten.

Als monteur binnen deze organisatie ga jij de diverse machines opbouwen. Het is daarmee belangrijk dat jij werktuigbouwkundige tekeningen kan lezen, ervaring hebt met lassen (bij voorkeur MIG/MAG en TIG) en het leuk vindt om mee te denken in het doorontwikkelen en optimaliseren van de machines.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Monteur Machinebouw bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een bruto maandsalaris dat kan oplopen tot € 3.750,00
 • Reiskosten worden volledig vergoed
 • 13 ATV dagen op jaarbasis
 • Een vaste aanstelling na een succesvol detacheringsjaar via Profield!

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Wij verwachten wel wat van jou als monteur in de werkplaats. Herken jij jezelf in onderstaande punten, dan kom ik zeker graag met je in contact!

 • Meerdere jaren ervaring als monteur binnen de machinebouw of bij een productiebedrijf binnen de technische dienst.
 • Één of meerdere las diploma's (MIG/MAG en TIG lassen).
 • Een afgeronde technische opleiding.
 • Je werkt graag in een team, maar individueel red jij jezelf ook uitstekend
 • Werktuigbouwkundige tekeningen lezen is voor jou geen enkele moeite!

Twijfel je of je voldoende aansluit op bovenstaande punten? Solliciteer dan toch, samen onderzoeken wij de mogelijkheden voor jouw!

Interesse?

Kom in contact!

Ben jij enthousiast over de functie van Monteur Machinebouw? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jorn Kappert.

Mobiel: 06 - 57 39 17 03
E-mail: jorn@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jorn Kappert,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact