In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • 50% werken in het buitenland
 • Werken bij een high-tech machinebouwer
 • Wij gevoel!

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Nieuwe innovaties doorvoeren en kwaliteit blijven leveren, daar staat dit familiebedrijf voor. Vanuit het hoofdkantoor middenin de Betuwe ontwikkelen en produceren ze volledig in eigen hand sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit.

Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel mechanisch als softwarematig, worden door de eigen R&D afdeling ontwikkeld. Denk hierbij aan X-Ray, Vision of laser toepassingen. Er heerst hier een groot gevoel van trots, dit kan ook haast niet anders gekeken naar de prestaties die hier dagelijks geleverd worden. Mede hierdoor behoren ze al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn ze in meer dan 40 landen actief.

Als je onderdeel wordt van deze organisatie ga je voor persoonlijke ontwikkeling én professionele groei. Er heerst een gemoedelijke en rustige sfeer binnen het bedrijf. Samenwerken en respect voor elkaar zijn belangrijke onderdelen binnen de bedrijfsvoering. Kortom, een fijne organisatie om bij te werken!

De functie

Dit ga je doen

Wat mag je verwachten in de functie van Field Service Engineer?

Je start in een opleidingstraject van 1 jaar intern waar je met alle facetten van de organisatie te maken krijgt en een goede relatie opbouwt met je nieuwe collega's.

Je gaat werken met unieke, en soms gepatenteerde, technieken. Denk hierbij aan uitgebreide elektrotechniek, sensoren, visionsystemen PLC's, complexe motorregelingen en software. Na deze inwerkperiode ga je van start als Field Service Engineer en zul je in Nederland én in het buitenland ingezet worden voor alle complexe storingen en inbedrijfstellingen waar de dealer van het betreffende land hulp bij nodig heeft. Het inbedrijfstellen doe je overigens met een team van collega's uit Nederland, waaronder service engineers en software engineers. 

Een trip buiten Europa duur over het algemeen 2 tot 3 weken. Een trip binnen Europa duurt meestal 1-2 weken.

Naast service, storing en onderhoud ga je ook dealers en klanten trainen in het binnen én buitenland. Je bent het gezicht van de organisatie en vind het leuk om onderweg te zijn en je kennis over te dragen! 

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Wat bieden wij?

 • Een basissalaris tussen de € 2.500,00 en € 4.000,00 afhankelijk van jouw leeftijd, opleiding en ervaring
 • Buitenlandvergoeding en goede overurenregeling
 • Een baan als service monteur bij een toonaangevende machinebouwer die actief is in heel Nederland
 • Werken met diverse technieken. Waaronder elektrotechnisch, mechanisch en besturingstechniek
 • Een baan waarin je, naast je functie als service monteur, ook een belangrijk onderdeel bent in het commerciële proces binnen de organisatie
 • 25 vakantie dagen + 13 ADV en collectieve vakantieregeling (3 weken vrij in de zomer vakantie)
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Uitzicht op een vaste aanstelling

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Naast een frisse kijk en gedrevenheid als service engineer vragen wij het volgende;

 • Een opleiding MBO-4 Elektrotechniek of hoger
 • Je hebt al ervaring als Service Engineer óf je hebt je opleiding net afgerond
 • Je beheerst, naast Nederlands, ook de Engelse of Duitse taal 
 • Je bent bereidt om te reizen binnen én buiten Nederland (50%)
 • Je vind het leuk om problemen op te lossen, mensen te trainen én het bedrijf te vertegenwoordigen bij tal van interessante klanten

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat deze baan echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Niek Koops.

Mobiel: 06-83481772
E-mail: niek@profield.nl 


Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Niek Koops,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact