In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Grote productielocatie waar moderne machines staan
 • Veel uitdaging in het proces en de machinelijnen
 • Alle ruimte tot het volgen van cursussen en opleidingen

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Deze imposante productieplant staat op een prachtige locatie nabij Amsterdam. Tegen het einde van de 19e eeuw is dit familiebedrijf opgericht en sindsdien actief in het vervaardigen van huishoudelijke en industriële producten voor onder andere schoonmaak, opslag, luchtverfrissing en ongediertebestrijding. Binnen deze organisatie werkt men in een 3-ploegendienst en werk je als Operator in een ploeg van zo'n 30 man, verdeeld over Technical Support, Service Operators en Machine Operators. Het machinepark bestaat uit onder andere zeer complexe afvullijnen, robotica en verpakkingsmachines.

Door groei en toenemende vraag naar producten zijn er diverse plekken vrij voor Operators.. De voornaamste uitdaging ligt in het complexe machinepark. Op termijn wil men hier naar een 5-ploegenrooster toe en open staan voor het werken in 5-ploegen is dus een pré.

De functie

Dit ga je doen

Als Technisch Operator binnen deze organisatie ben je verantwoordelijk voor een complexe productieomgeving waar veel uitdagingen liggen. Denk aan geavanceerde afvulinstallaties, moderne robotica en verpakkingslijnen. Als Operator is het belangrijk dat je goed het overzicht weet te bewaren tussen de verschillende stations. Je denkt goed vooruit in het proces en bent in staat om storingen zelfstandig op te lossen of nog liever, te voorkomen! De werkzaamheden worden uitgevoerd in een 3-ploegendienst. Echter onderzoekt men of er in de toekomst in 5-ploegen gedraaid kan worden.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Technisch Operator bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een goed startsalaris wat kan oplopen tot €2.700,00 exclusief ploegentoeslag
 • Een royale ploegentoeslag van 23,5% over alle gewerkte uren
 • €0,19 reiskosten per afgelegde kilometer
 • Veel doorgroeimogelijkheden in salaris en functie
 • Zicht op een vaste aanstelling binnen dit prachtige bedrijf


Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Om goed te passen binnen deze organisatie is het belangrijk dat je enkele jaren ervaring hebt als Technisch Operator binnen productieomgevingen. Verder kan jij je vinden in het onderstaande:

 • Je bent technisch aangelegd en deinst niet terug voor een complex machinepark
 • Het verhelpen van mechanische storingen is een uitdaging voor je
 • Je bent bereid tot het werken van een 3-ploegenrooster
 • Je hebt ervaring in de procestechniek als Operator
 • Het is voor jou een doel om iedere dag een hoge output te behalen

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Technisch Operator echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Bas Bazuin.

Mobiel: 06 - 58 70 70 69
E-mail: bas@profield.nl


Functies bij Profield: Machine Operator, Proces Operator, Lijn Operator, Mechanisch Operator, Allround Operator, Technisch Operator, Allround Proces Operator, Junior Operator, CNC Operator, Teamleider, Assistent Teamleider

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Bas Bazuin,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact