In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Werk in een vast team met 3 Support Engineers
 • Toonaangevende organisatie in logistieke oplossingen
 • Op jaarbasis heb je 40 vakantiedagen!

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Dit bedrijf is de drijvende kracht achter logistieke oplossingen die zowel nationale als internationale topbedrijven in staat stellen hun processen te stroomlijnen. De exponentiële groei in de logistieke sector, de razendsnelle opkomst van e-commerce en de opkomst van Industry 4.0 vergroten de vraag naar geautomatiseerde opslag- en materiaalstroomsystemen. De organisatie biedt geavanceerde magazijnoplossingen die perfect aansluiten op de specifieke behoeften van de klanten. Daarnaast bouwen zij geautomatiseerde distributiecentra en integreren deze naadloos met softwareoplossingen.

In 1970 is deze Nederlandse organisatie begonnen met het toeleggen op staalconstructies, maar in de loop der jaren groeiden zij steeds meer uit tot een allesomvattende leverancier van magazijnsystemen. In 2017 werden zij onderdeel van een grotere groep, wat vooral de laatste jaren heeft geleid tot een aanzienlijke groei.

Met alle kennis in eigen huis zijn zij een vooraanstaande ontwerper en leverancier van oplossingen op het gebied van warehousing, material handling en geautomatiseerde opslagsystemen. Dit bedrijf is voortdurend in ontwikkeling en heeft een sterke ambitie om te blijven groeien. Dat betekent dat er talloze mogelijkheden zijn voor professionele ontwikkeling en groei binnen de organisatie.

De functie

Dit ga je doen

Op dit moment zijn wij op zoek naar een Support Engineer die vanuit kantoor ondersteuning biedt aan de klanten middels telefoon, mail of andere directe kanalen. Een kleine greep uit je takenpakket:

 • Jij behandeld storingsmeldingen en geeft hier directe opvolging aan. Wanneer je het niet verholpen krijg, schakel je een Service Engineer in die op locatie zal gaan kijken
 • Jij informeert de planning en service coördinator over welke werkzaamheden moeten worden ingepland op basis van de problematiek
 • Jij bewaakt de melding, je zorgt voor en accurate en juiste registratie in het systeem en blijft betrokken tot het is opgelost
 • Incidenteel voer jij inspecties uit bij de klant op locatie om de kwaliteit te waarborgen. Je documenteert de bevindingen en koppelt dit terug aan de verantwoordelijke collega's

Je komt te werken in een compact team bestaande uit 3 collega's Support Engineers, 2 Service Coördinatoren en een Service Manager. 

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Support Engineer bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.500,00 en € 4.500,00 afhankelijk van je kennis en ervaring
 • 27 vaste vakantiedagen en 13 ADV-dagen, daardoor heb je op jaarbasis 40 vrije dagen!
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 netto per gereden km (tot max 50 km enkele reis)
 • Na een succesvol detacheringsjaar via Profield een vaste aanstelling
 • Ruimte om je te onwikkelen
 • Flexibele werktijden zijn bespreekbaar

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Om voor de functie van Support Engineer in aanmerking te komen vragen wij ervaring in de functie. Je technische werkervaring en levenservaring is van belang voor het vervullen van deze functie. Daarnaast zien wij graag terug dat jij:

 • minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding op zak hebt in de richting van techniek
 • mechanische en elektrische schema's goed kan lezen, begrijpen en toepassen
 • kennis hebt van elektrotechniek, besturingstechniek en basis kennis hebt van PLC's
 • beschikt over goede kennis van Microsoft Office en ERP systemen
 • de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst. Duits is een pré

Interesse?

Kom in contact!

Ben jij enthousiast over de functie van Support Engineer? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jorn Kappert.

Mobiel: 06 - 57 39 17 03
E-mail: jorn@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jorn Kappert,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact