In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Zelfstandige servicefunctie waarbij je vanuit huis start
 • Gevarieerde klantenkring 
 • Super gezond familiebedrijf

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Het gevoel dat je bij een betrouwbaar en degelijk bedrijf binnenloopt, dat is wat we kregen bij deze opdrachtgever. Een ruime en netjes ingerichte showroom laat zien welke machines het bedrijf kan leveren. Van kleine elektrische apparaten tot PLC gestuurde machines voor de voedingsmiddelenindustrie. 

De machines die dit bedrijf levert worden gebruikt voor het mixen, mengen, snijden, vullen, portioneren, verpakken en reinigen van met name vleesproducten. De klantenkring bestaat uit slagerijen, supermarkten en industrie.

Het serviceteam bestaat uit 8 servicemonteurs in de leeftijd van 30 t/m 67 jaar. Gemotiveerde techneuten, met hart voor de zaak en voor elkaar. Er wordt onderling veel overlegd en als er iemand een complexe storing heeft bij een klant, dan staan de ervaren monteurs klaar om te helpen.

De functie

Dit ga je doen

In de functie van Servicemonteur houd je je bezig met het plaatsen, installeren, oplossen van storingen en onderhoud aan de machines.

Je komt zowel mechanische als elektrische problemen tegen. De storingen zijn zeer uiteenlopend en kunnen onder andere bestaan uit een niet werkende sensor, defecte motor, afgebroken as in de vertragingskast, versleten lagers of iets simpels als een defect relais. Uiteraard zijn er nog tal van andere storingen waar je mee te maken krijgt. Daarom is je technisch inzicht en analytisch vermogen van groot belang om een storing snel te vinden, zodat de stilstand zo beperkt mogelijk wordt gehouden.

De planning is verantwoordelijk voor jouw agenda en zal proberen om de bezoeken zo gunstig mogelijk in te plannen. Je bent in principe werkzaam op nationaal niveau, maar zoveel mogelijk in de regio waar je woonachtig bent. 

Als het nodig is rijdt je langs de zaak om onderdelen en gereedschappen op te halen. Als je al het nodige materiaal al aan boord hebt, vertrek je direct vanuit huis naar de klant.

Samengevat kunnen we wel zeggen dat dit een zeer gevarieerde en vooral ook zelfstandige functie is met veel vrijheid bij een gedegen werkgever waar alles goed voor elkaar is.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Ga je aan de slag als Servicemonteur, dan kun je het volgende verwachten:

 • Een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Een salaris passend tussen de € 2.500,00 en € 3.350,00 per maand
 • Een servicebus, laptop en telefoon van de zaak
 • Mogelijkheden om cursussen en trainingen te volgen
 • 24 vakantiedagen
 • Team van prettige en gemotiveerde collega’s
 • Uitzicht op een vaste aanstelling

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Zie jij jezelf terug in onderstaande punten, dan is de vacature Servicemonteur absoluut iets voor jou!

 • MBO opleiding in de richting van Mechatronica, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of een gelijkwaardige opleiding.
 • Interesse in en affiniteit met machinebouw in de food industrie
 • Ervaring in het assembleren of repareren van machines
 • Affiniteit met elektrotechniek
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Je bent zelfstandig en hebt een goed probleemoplossend vermogen
 • Je weet klanten en operators gerust te stellen en komt rustig en betrouwbaar over
 • Je bent bereid om vakgerichte cursussen te volgen

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Servicemonteur echt wat voor jou is? Klik dan op ‘Solliciteren’. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Niek Koops.

Mobiel: 06-834 81 772

E-mail: n.koops@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Niek Koops,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact