In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Een middelgrote technische organisatie met een goede sfeer
 • Innovatieve systemen bouwen die zorgen voor schoon (drink)water 
 • Een eigen bus, veel vrijheid en mooie reisvergoedingen

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Bij het bezoek waren we aangenaam verrast over de mooie uitstraling van deze organisatie. Deze middelgrote apparatenbouwer (65 medewerkers) heeft een mooi kantoor met daarnaast een goed georganiseerde werkplaats. Je komt hier bij een bedrijf binnen met een gemoedelijke sfeer die door de jaren heen uitgegroeid is tot een professionele organisatie met een specialisme binnen hun vakgebied. Groei is geen doel op zich, want kwaliteit behoud is hier erg belangrijk. 

Dit innovatieve bedrijf is sinds 1978 gespecialiseerd is in het ontwikkelen, ontwerpen, fabriceren, installeren en inbedrijfstellen van zoutelektrolyse installaties. Dit zijn installaties die er voor zorgen dat zout wordt omgezet in chloor. Ze maken installaties voor diverse sectoren zoals de tuinbouw, voedingsindustrie en recreatie. Installaties die staan bij bedrijven zoals kwekerijen, waterzuiveringsinstallaties, productiebedrijven of grote zwembaden. De werkplaats is ruim opgezet en straalt rust uit. Alles is onder controle. Ze maken hier alles in eigen beheer en testen de installaties in eigen testruimtes. Engineering gebeurd op kantoor en kleine storingen vanuit de klant worden veelal telefonisch opgelost. In de mooi ingerichte kantine wordt er samen gegeten. Gezamenlijk werken jullie aan het volgende doel; schoon water binnen elk proces! 

De functie

Dit ga je doen

Als monteur ben je dagelijks, met je eigen servicebus, onderweg om bij de klanten onderhoud uit te voeren of een storing op te lossen aan de elektrolyse installaties. Dit zal met name in Nederland maar ook af en toe binnen Europa zijn.

Je wordt ingewerkt in de werkplaats en zal eerst betrokken worden bij de bouw van deze installaties. De meest cruciale componenten worden uitgelegd. Erg belangrijk als je straks zelf de weg op moet om storing- en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren aan deze installaties. Jij wordt straks technisch specialist en gaat klanten helpen bij problemen aan de installaties. Een enorm leuke service gerichte baan met veel uitdaging in de techniek. 

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Servicemonteur bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten: 

 • Een salaris tussen de € 2.500,00 en € 3.500,00 per maand
 • Reisuren worden volledig betaald tegen 128%

 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Een bedrijfsbus, telefoon, laptop en werkkleding van de zaak
 • Extra opleidingen, cursussen en doorgroeimogelijkheden
 • Verder hebben we een open bedrijfscultuur met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO metaalbewerkingsbedrijf)

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Voor de functie van Servicemonteur is het handig als je grotendeels aan de volgende punten voldoet: 

 • Opleidingsniveau MBO-4 of gelijkwaardig
 • Je hebt een goede (basis)kennis van mechaniek en elektrotechniek
 • Je weet hoe een PLC werkt (of wilt dit snel leren)
 • Je vind het leuk om klanten blij te maken
 • Flexibel om ook service werkzaamheden in het buitenland te verrichten 
 • In bezit van rijbewijs B 

Ben je niet helemaal zeker of dit bij je past? Neem gerust contact op. Er is hier veel ruimte om te leren en je kan vanuit verschillende achtergronden instromen. 

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Servicemonteur echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Niek Koops.

Mobiel: 06 - 83 48 17 72

E-mail: niek@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Niek Koops,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact