In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Op zoek naar verantwoordelijkheid en vrijheid in je werk?
 • Dit jonge bedrijf is op zoek naar techneuten die kennis hebben van Industriële Automatisering
 • Groei mee met het bedrijf, nu 14 personen groot

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Deze jonge organisatie zag in 2021 het levenslicht en is in 2 jaar tijd erg knap ontwikkeld! Nu inmiddels de eerste verhuizing goed en wel achter rug is en het pand goed is ingericht, zijn zij klaar voor de volgende stap. Groeien! Op een gezonde en gedegen wijze willen zij de komende jaren gebruiken om kennis, vaardigheden en kracht toe te voegen aan het bedrijf en zo uit te groeien tot een nationaal en internationaal bekende naam. 

Dit bedrijf richt zich volledig op het automatiseren van productieprocessen, denk hierbij aan bijvoorbeeld giftsets waar cosmeticaproducten ingelegd worden of binnen een bakkerij waar een topping op cupcakes wordt aangebracht. Binnen deze organisatie zijn altijd mogelijkheden. Zij doen zaken met de bekende A-merken zoals o.a. Universal Robots (UR), Doosan en Wyzo. Op basis van de vraag en uitdaging komen zij met een automatiseringsoplossing en ontzorgen zij van A tot Z de klant.

De functie

Dit ga je doen

Om de groei van het bedrijf verder gestalte te geven zoeken wij een Service Engineer die het leuk vind om binnen dit jonge bedrijf aan de slag te gaan. De eerste periode zal nog veel werk plaatsvinden op de hoofdlocatie, Zwolle. Hier ben jij verantwoordelijk voor de mechanische en/of elektrotechnische opbouw van de lijnen. Vervolgens wordt de lijn onderworpen aan een FAT (Factory Acceptance Test) om zeker te weten dat alles werkt. De volgende fase is dat jij als techneut de machine ook op locatie bij de klant plaatst, inbedrijfstelt en de medewerkers op locatie uitleg geeft. Het inbedrijfstellen op locatie zal de komende tijd (lees jaren) steeds verder groeien en toenemen, waardoor dat een groter gedeelte van je werk zal gaan worden. 


Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Service Engineer bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.800,00 en € 5.000,00 afhankelijk van je kennis en vaardigheden.
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,21 per gereden km.
 • Na een succesvol detacheringsjaar via Profield ligt er een vast contract klaar.
 • Meerdere doorgroei mogelijkheden als de organisatie ook gaat groeien!

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Vind jij jezelf terug in onderstaande punten dan is de functie van Service Engineer zeker iets voor jou!

 • Je hebt een afgeronde opleiding richting de elektrotechniek, mechatronica of werktuigbouwkunde.
 • Meerdere jaren ervaring binnen de techniek, bij voorkeur in de richting van servicemonteur.
 • Je kan omgaan met de vrijheid die binnen de bedrijf aanwezig is. Je draagt de verantwoordelijkheid en bent daarmee flexibel hoe je dat invult. 
 • Het bedrijf is compact, des te belangrijker om een teamplayer te zijn en elkaar te helpen.

Interesse?

Kom in contact!

Ben jij enthousiast over de functie van Service Engineer? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jorn Kappert.

Mobiel: 06 - 57 39 17 03
E-mail: jorn@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jorn Kappert,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact