In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Je bent een spin in het web in een dynamische en afwisselende functie
 • Aansturen en inplannen van 15 servicemonteurs buitendienst
 • Goede arbeidsvoorwaarden

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Dit bedrijf heeft een rijke historie, dat helemaal teruggaat naar het jaar 1863. Het moment waarop de twee oud eigenaren zich in een Amsterdams grachtenpand vestigde, wat de start was van een florerend bedrijf. Door de jaren heen zijn ze een gevestigde naam in de markt geworden en hebben ze zich gespecialiseerd in de verkoop en het service en onderhoud aan CNC machines voor de metaalverwerkende industrie. In eerste instantie heeft de focus jarenlang gelegen op CNC draai- en freesbanken maar inmiddels leveren ze ook plaatbewerkingsmachines en 3D printers. Dit bedrijf ontwikkelt zich dan ook altijd door en kijkt vooruit naar de toekomst.

De functie

Dit ga je doen

Als Service Coördinator op de serviceafdeling in Houten plan en coördineer je de activiteiten van de servicemonteurs bij klanten in de Benelux. Je bent een spin in het web die aanvragen uitzet, terugkoppelt per telefoon of mail, zaken vastlegt en afstemt. Geen dag is het zelfde maar dat maakt het werk leuk en uitdagend. 

Dit bedrijf levert hun klanten diensten (service) en producten (machines en parts) waarbij ze 4 soorten maintenance kennen: preventief (onderhoud), correctief (storingen), modificatief (aanpassingen) en inspectief (inspecteren). Daarnaast doen ze projecten, zo’n 70 tot 100 inbedrijfstellingen per jaar en een aantal machine verhuizingen.

De service organisatie bestaat uit de service manager, één service coördinator (jij), één administratief medewerker, één technisch helpdeskmedewerker, drie parts medewerkers en circa15 (senior) servicemonteurs. Daarnaast heb je nauwe contacten met de verkoop binnen- en buitendienst.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als service coördinator machinebouw bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een erg goed basis salaris dat kan oplopen tot € 5.000,00 per maand
 • Een bedrijfsresultaat afhankelijk bonus
 • 29 vakantiedagen en de mogelijkheid om je overuren tijd voor tijd op te nemen
 • Het bedrijf leidt intern en extern op onder het principe van ''een leven lang leren''
 • Reiskostenvergoeding

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Vind jij jezelf terug in onderstaande punten dan is de functie van service coördinator machinebouw zeker iets voor jou!

 • Je beschikt over een MBO-3 of 4 diploma in de richting van mechatronica, elektrotechniek, werktuigbouwkunde of autotechniek;
 • Je hebt flink wat jaren werkervaring als leidinggevende binnen de machinebouw, ervaring met CNC machines is mooi meegenomen maar zeker geen eis;
 • Je bent administratief goed onderlegd en bent handig in het gebruik van systemen zoals een CRM/ERP pakket en MS Office;
 • Woonachting in de regio Utrecht

Interesse?

Kom in contact!

Ben jij enthousiast over de functie van service coördinator machinebouw? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Niek Koops.

Mobiel: 06 - 83 48 17 72
E-mail: niek@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Niek Koops,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact