In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Unieke en klantspecifieke projecten waardoor het elke keer weer een enorme uitdaging is
 • Verantwoordelijk voor een project van A tot Z
 • Goede arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, 14e maand en 38 vakantiedagen

De organisatie

Hier ga je aan de slag

De kracht van deze machinebouwer is speciaalmachines ontwikkelen en maken voor de industrie. Deze machines worden gebruikt voor het automatiseren van productieprocessen. Ieder project is uniek en klantspecifiek waardoor het werk voor iedereen erg afwisselend en uitdagend is. Met elkaar meedenken is hier van cruciaal belang.

Bij dit bedrijf werken ze met zo’n 40 collega’s goed samen om iedere klant keer op keer weer te verrassen met innovatieve oplossingen! Bij binnenkomst krijgen we direct een warm welkom van de receptioniste, kenmerkend voor dit bedrijf zo blijkt later. Mensen die hier werken werken er vaak erg lang, dit komt omdat de sfeer onderling goed is en het bedrijf een enorm uitdagend product ontwikkelt en bouwt.

De werktijden zijn flexibel, de aanvangstijden zijn tussen 7.30 en 9.00 uur. Dit geeft werknemers bijvoorbeeld de gelegenheid om kinderen naar school brengen of eerst even lekker te sporten! Ook de personeelsvereniging zit niet stil en zorgt voor leuke uitjes, cadeautjes, kerstpakketten, en het vieren van jubilea en feestdagen. Ook is er op vrijdag een borrel waarbij jij natuurlijk van harte welkom bent!

De functie

Dit ga je doen

Zodra de afdeling verkoop een machine heeft verkocht wordt de planning gemaakt mbt engineering en productie. Als de engineers de tekeningen af hebben is het de beurt aan de monteurs machinebouw. Als monteur machinebouw bij dit bedrijf is elk project uniek waardoor het iedere keer opnieuw een enorme uitdaging is! Als project monteur machinebouw vallen de volgende werkzaamheden onder jouw verantwoordelijkheden:

 • Je bent verantwoordelijk om het project van A tot Z soepel te laten verlopen
 • Je draagt zorg voor de (fijn) mechanische montage en de elektrotechnische bekabeling van de machines.
 • Je bouwt het complete mechanische deel rondom de speciaalmachine op, sluit alle elektrotechnische componenten aan en installeert robots
 • Je test de machines zowel mechanisch als elektrotechnisch en softwarematig in de werkplaats samen met de afdeling engineering
 • Wanneer het project is afgerond ga je mee naar de klant om de machine in bedrijf te stellen (geen eis)

Veel gebruikte technieken zijn robots, mechanische aandrijftechniek, servomotoren, pneumatiek, lastechnieken, lasertechnieken, flow controle, codeersystemen, vision systemen en PLC techniek. Je komt als monteur machinebouw dus met veel verschillende technieken in aanraking waardoor je jezelf kan ontwikkelen tot allround techneut. 

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als project monteur machinebouw van speciaalmachines krijg je:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.750,00 en € 3.850,00 (excl. toeslagen en bonussen)
 • Een vaste 13e maand
 • Een eventuele 14e maand afhankelijk van je presteren
 • 38 vrije dagen per jaar (25 vakantiedagen en 13 ADV dagen)
 • Flexibele werktijden (beginnen tussen 7.30 en 9.00 uur)
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per km
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen dmv cursussen en opleidingen
 • Een actieve personeelsvereniging die zorgt voor leuke uitjes, cadeautjes, kerstpakketten en het vieren van jubilea en feestdagen

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Zie jij jezelf terug in onderstaande punten, dan is de vacature project monteur machinebouw absoluut iets voor jou!

 • Minimaal een MBO-3 diploma in de richting van werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica
 • Ervaring als monteur in de machinebouw of industrie
 • Mechanisch goed onderlegd
 • Je hebt affiniteit met en interesse in elektrotechniek en besturingstechniek 

Interesse?

Kom in contact!

Ben jij enthousiast over de functie van project monteur machinebouw speciaalmachines Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Niek Koops.

Mobiel: 06 - 83 48 17 72
E-mail: niek@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Niek Koops,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact