In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Werken in het mooiste pand van de regio Noord Holland!
 • Complexe processen waarbij de verdeling tussen panel- en fieldwerkzaamheden 20% om 80% is
 • In je rol als Procesoperator heb je alle vrijheid om je dagen naar eigen inzicht in te vullen

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Dit geweldig mooie en monumentale pand roept herinneringen op uit de industriële revolutie, wat logisch is met een gebouw waar eind 19e eeuw de hoekstenen van werden gelegd. Een torenhoog pand, veel verdiepingen die bereikbaar zijn met een ouderwetse OTIS kooi-lift met schuifdeuren die handmatig geopend en gesloten dienen te worden. 

Ruim opgezette verdiepingen waar op elke verdieping rijst wordt bewerkt middels een ander proces. Deze organisatie heeft een ruim aanbod in allerlei diverse rijstproducten die verkocht worden in meerdere landen aan de particulieren en grootafnemers. 

De functie

Dit ga je doen

Als Procesoperator ben je verantwoordelijk voor een aantal processen die plaatsvinden op jouw afdeling. Je werkveld bestaat uit een proces installatie en een controlekamer. Je werkzaamheden vinden voor zo'n 20% plaats in de laatstgenoemde kamer. Het leeuwendeel van je tijd ben je dan ook te vinden op de plaats waar het écht gebeurd, namelijk bij de machines.

Je controleert de machine, lost storingen op, vervangt kapotte onderdelen en verricht onderhoud. Je voert grondstoffen aan, controleert deze en stort ze af. Daarnaast ben je actief in het aandragen van verbetervoorstellen. De werkzaamheden vinden plaats in een 5-ploegensysteem.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Procesoperator bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een goed salaris tussen de €2.800,00 en €3.300,00 bruto per maand exclusief ploegentoeslag, doorgroei mogelijk tot €3.600,00 exclusief ploegentoeslag
 • Door het werken in een 5-ploegendienst een toeslag van 30% over al je uren, hierdoor loopt je salaris op tot maximaal €4.300,00 inclusief ploegentoeslag bij aanvang
 • De reiskosten worden vergoed tot 45km enkele reis
 • Alle ruimte tot het volgen van opleidingen
 • Zicht op een vaste aanstelling

Zin te gebruiken bij Functie eisen: Vind jij jezelf terug in onderstaande punten dan is de functie van Procesoperator zeker iets voor jou!

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Om deze functie goed te kunnen uitoefenen, is het belangrijk dat je een aantal jaar ervaring hebt als Procesoperator in de industrie. Verder is het mooi meegenomen als je;

 • Een (proces)technische vooropleiding hebt afgerond
 • De bereidheid hebt om in een 5-ploegensysteem te werken
 • Ervaring hebt in de voedingsmiddelenindustrie
 • Je beschikt over een heftruckcertificaat

Interesse?

Kom in contact!

Ben jij enthousiast over de functie van Procesoperator? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Bas Bazuin.

Mobiel: 06 - 58 70 70 69
E-mail: bas@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Bas Bazuin,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact