In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Wereldleider op het gebied van vee- en visvoer
 • Verdeel je werk vanuit de bedieningskamer en in de productie naar eigen inzicht
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid gaan hand in hand

Tech-specs

Wist je dat?

450.000

Er wordt hier 450 ton aan poeders geproduceerd en verwerkt, per dag(!)

Gear

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Werk jij graag mee aan de toekomst om de groeiende wereldbevolking te kunnen voeden? Dit klinkt wellicht filosofisch, maar is de realiteit. Deze organisatie is wereldleider op het gebied van de productie van vee- en visvoer. Deze voeding zorgt er weer voor dat er voldoende vis en vlees te verkrijgen is in de lokale supermarkt of restaurant. Er zijn wereldwijd diverse vestigingen te vinden, waaronder drie in Nederland. Op deze productielocatie worden de eindpoeders gemaakt voor jong vee op basis van vetkiemen, die vervolgens gemixt worden met mineralen en vitamines.

De fabriek draait in een 2-ploegendienst (06.00 tot 15.00 uur en 15.00 tot 00.00 uur). Het machinepark bestaat uit procesinstallaties, silo's, wikkelmachines, etiketteermachines en recent is er een nieuwe verpakkingslijn geïmplementeerd. Ook bestaan er concrete plannen om te investeren, bijvoorbeeld in het bouwen van een compleet geautomatiseerd warehouse. Samenvattend: genoeg ontwikkeling en uitdaging om je als techneut niet te vervelen! 

De functie

Dit ga je doen

Als Procesoperator binnen deze organisatie speel jij samen met jouw ploeg een essentiële rol in het productieproces. Alle machines zijn met de tijd meegegaan en geautomatiseerd, dat houdt in dat je hoofdzakelijk actief bent vanuit de regelkamer. Hier kan je het gehele proces overzien en draag jij de zorg voor de ontvangst van ingaande goederen in vloeibare- of bulkvorm, het bereiden van de producten, het bedienen van de sproeidrogers, het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het uitgeven van het eindproduct in poedervorm. Er wordt een pro-actieve houding gevraagd van de Procesoperator, daarnaast draag je actief bij aan een georganiseerde en schone werkomgeving. Naast het soepel laten lopen van de productieprocessen, mag je eventuele afwijkingen na inspectie in de fabriek zelf verhelpen. 

Al met al een uitdagende en afwisselende job. Je krijgt veel vrijheid in de uitvoering en daarbij ook een hoop verantwoordelijkheid op jouw bord. Zie je een kans of verbeterpunt? Jouw Teamleider hoort dit graag! Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Procesoperator bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een uitstekend salaris tussen de € 2.700,00 en € 3.500,00 exclusief ploegentoeslag
 • Een 2-ploegentoeslag van 14% 
 • 25 vakantiedagen, pensioenregeling en een reiskostenregeling 
 • Concrete mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en groei in jouw functie
 • Uitzicht op een vast dienstverband

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Om in aanmerking te komen voor de functie van Procesoperator vragen wij niet direct een gerichte opleiding. Wel vinden wij het belangrijk dat je aan de volgende punten voldoet:

 • Je beschikt over meerdere jaren werkervaring in een vergelijkbare Operator-functie
 • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele instelling
 • Je bent een aanpakker, die naast hard werken ook graag bijdraagt aan de positieve sfeer die er heerst
 • Je hebt technische kennis en beschikt over computervaardigheden
 • Je hecht waarde aan hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen

Interesse?

Kom in contact!

Ben je er al helemaal uit? Klik dan hieronder op ' Solliciteer nu'. Heb je eerst nog vragen over deze vacature? Bel,mail of Whatsapp met Bas Bazuin. Hij helpt je graag verder. 

Mobiel: 06-58707069
E-mail: Bas@profield.nl

Functies bij Profield: Machine Operator | Proces Operator | Lijn Operator | Mechanisch Operator | Allround Operator | Technisch Operator | Allround Proces Operator | Junior Operator | CNC Operator

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Bas Bazuin,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact