In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

  • Werken in een internationale omgeving
  • PLC programmeren voor een high-tech machinebouwer
  • Goede sfeer en familiebedrijf 

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Dit bedrijf is echt toegewijd aan innovatie en kwaliteit. Ze hebben hun hoofdkantoor in de Geldermalsen-regio en zijn gespecialiseerd in het maken van geavanceerde sorteer- en verpakkingsmachines voor groente en fruit. Wat hen onderscheidt, is dat ze hun technologie zelf ontwikkelen, zowel de hardware als de software. Denk hierbij aan geavanceerde zaken zoals X-Ray, Vision en lasers. Hierdoor zijn ze al tientallen jaren de top in hun markt en opereren ze in meer dan 40 landen. Dat is best indrukwekkend als je bedenkt dat het allemaal begon als een kleine wagenmakerij bijna 80 jaar geleden.

Wat echt cool is als je hier werkt, is dat ze je persoonlijke groei serieus nemen. Ze bieden trainingen en cursussen aan en je kunt altijd rekenen op hulp van ervaren collega's. Er is geen stijf hiërarchisch gedoe; hier werken ze echt als een team. Dit is wat een familiebedrijf met grote dromen zo bijzonder maakt.
De functie

Dit ga je doen

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het (mede)ontwikkelen van de PLC programmatuur. Hieronder valt het implementeren, testen en integreren en documenteren van software. Dit varieert van software voor HMI Touch Panels tot software voor frequentie- of servoregelaars. De focus ligt altijd op het standaardiseren van de eindoplossing.

Daarnaast help je de klanten en/of service monteurs met het oplossen van 2e lijns-incidenten. In sommige gevallen (lees: enkele malen per jaar) stel je nieuw ontwikkelde software op locatie in gebruik bij één van onze internationale klanten. Je krijgt dus ook nog wat van de wereld te zien. Natuurlijk erg leuk dat jij als diegene die ''het brein'' van de machine heeft ontworpen ook gaat zien hoe diezelfde machine in bijvoorbeeld Amerika een belangrijke positie gaat innemen. Alles wat jij op kantoor bedenkt is van grote waarde voor de bedrijven wereldwijd. Je raakt betrokken bij leerzame internationale projecten. Daar kan je trots op zijn! 

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Monteur Technische Dienst bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

  • Eens stabiele baan als PLC Engineer bij een toonaangevende machinebouwer
  • Werken met de nieuwste technieken
  • Een basissalaris tussen de € 2.800 en € 4.400 afhankelijk van jouw leeftijd, opleiding en ervaring
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Goed arbeidsvoorwaarden pakket
  • Een goede pensioenregeling

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Om de werkzaamheden op niveau te kunnen uitvoeren heb je een hbo-diploma nodig in de richting van Elektrotechniek, Mechatronica, Industriële Automatisering of vergelijkbaar.

Belangrijk is dat je aantoonbare ervaring hebt in het programmeren van Siemens S7 en in het programmeren van touchpanels in WinCC en TIA Portal. Bij voorkeur heb je ook voldoende kennis van het programmeren van frequentie- en servoregelaars. 

Omdat je voor een wereldwijde klantenkring gaat werken is het noodzakelijk dat je minimaal de Engelse taal op niveau kunt spreken en schrijven.

Wij zoeken iemand die past binnen de professionaliteit en gedrevenheid van een hightechbedrijf, maar ook binnen de informele sfeer van een familiebedrijf.

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van PLC Engineer echt wat voor jou is? Klik dan op ‘Solliciteren’. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Sebastian Groot Enzerink.

Mobiel: 06-45305539
E-mail: sebastian@profield.nl

Functies bij Profield: Software Engineer, PLC Engineer, Field Service Engineer, Mechanical Engineer, Automation Engineer, Hardware Engineer, Mechanical Engineer, Robot Programmeur, Project Engineer, Tekenaar, Werkvoorbereider, Constructeur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Sebastian Groot Enzerink,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Jasper

Sebastian Groot Enzerink

Adviseur

WhatsApp Stuur een WhatsApp
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact