In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Een toonaangevend familiebedrijf
 • Werken aan een state of the art machinepark
 • Veel ruimte voor jouw eigen inbreng

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Dit bedrijf in Oosterhout ontwikkelt en produceert vegetarische producten voor toonaangevende (internationale) bedrijvenZo produceren ze bijvoorbeeld jaarlijks meer dan zes miljoen vegetarische kipnuggets. Het is een echt Brabants familiebedrijf dat zich hecht aan openheid, loyaliteit en verantwoordelijkheid. De organisatie groeit door en is daarom opzoek naar enthousiaste en ervaren Operators die mee willen groeien.

Wanneer je hier aan de slag gaat als Operator, zul je merken dat dit een organisatie is die graag investeert in zowel haar productieomgevingen als haar medewerkers. Als Operator word je gestimuleerd om jezelf verder te ontwikkelingen door middel van bijvoorbeeld scholing en cursussen.

De afdeling waarop je komt te werken is de inpakafdeling. Hier staat een scala aan moderne inpakmachines klaar om het gerede product te voorzien van de juiste verpakkingen. Op korte termijn zullen er ook nieuwe machines worden aangekocht en geplaatst om de capaciteit te vergroten.

De functie

Dit ga je doen

Tijdens een 2-ploegendienst zorg jij ervoor dat je samen met je collega's werkzaam bent voor een mooi eindproduct. Dit houdt in dat jij in staat bent om de machines op de juiste manier te bedienen. Je stelt de machines in en houdt nauwlettend het productieproces in de gaten. Wanneer er een storing voorkomt, weet jij deze vakkundig op te lossen, of ben je in staat de storing duidelijk uit te leggen aan de Technische Dienst. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel en daarom voer je met regelmaat kwaliteitscontroles uit. Eventuele afwijkingen aan de machine zie jij direct en je weet daarom ook wart er eventueel aangepast moet worden.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Machine Operator bij dit gave bedrijf, dan kun je het volgende verwachten:

 • Een salaris tussen € 2.200,- en € 2.500,- euro bruto exclusief toeslagen
 • Een ploegentoeslag van 14%
 • Uitzicht op een vast contract
 • Een uitdagende en interessante werkplek in een groeiende en informele organisatie
 • Mogelijkheden tot scholing en de kans om jezelf volop te ontwikkelen
 • Goede arbeidsvoorwaarden. De CAO voor de vleeswaren industrie is van toepassing

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Voor deze functie zijn we op zoek naar een Operator die leergierig is aangelegd. De eerste periode staat namelijk in het teken van werkend leren. Daarnaast kun jij je helemaal vinden in onderstaande punten:

 • Je hebt minstens twee jaar ervaring opgedaan als Machine Operator (het liefst binnen de foodsector)
 • Je hebt een groot probleemoplossend vermogen
 • Je bent technisch goed onderlegd
 • Je kan goed zelfstandig, maar ook in teamverband werken
 • Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal (in verband met de kwaliteitscontroles die je uitvoert)
 • Je bent bereid om in een 2-ploegendienst te werken

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Operator Inpak echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Bas Bazuin.

Mobiel: 06 - 58707069
E-mail: bas@profield.nl 

Functies bij Profield: Machine Operator, Proces Operator, Lijn Operator, Mechanisch Operator, Allround Operator, Technisch Operator, Allround Proces Operator, Junior Operator, CNC Operator

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Bas Bazuin,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact