In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Werken bij de internationale marktleider
 • De focus ligt op elektrotechniek en eventueel ook op industriële automatisering 
 • Werken in een gezellig team waar een uitstekende sfeer heerst

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Deze mooie organisatie is ooit begonnen in 1895! Al jaren zijn ze de grootste speler op de internationale markt. Deze internationale marktleider is producent van geur- en smaakstoffen voor producten zoals verzorgingsmiddelen, dranken, snacks en andere levensmiddelen. In Nederland zijn ze in 2007 gestart met het overnemen van 2 bedrijven, momenteel hebben ze hier 3 vestigingen waar zo'n 650 collega's werken. Jij wordt dus onderdeel van een grote familie!

In deze grote fabriek werken ze met veel verschillende machinelijnen aan een semi-geautomatiseerd proces. Als Monteur Technische Dienst ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het uitgebreide machinepark. Je hebt veel te maken met verschillende soorten technieken. Denk aan elektrotechniek, besturingstechniek, mechanica en pneumatiek. Hydrauliek is er in mindere mate aanwezig. De technische dienst bestaat uit 7 Monteurs Technische Dienst en 1 Teamleider. Er heerst een ontzettende goede sfeer binnen het team wat terug te zien is aan de lange dienstverbanden. De teamleider werkt er bijvoorbeeld al 22 jaar met veel plezier! 

Er wordt gewerkt in een dagdienst. Wel is er sprake van een consignatiedienst 1 keer in de 6 á 7 weken. 

De functie

Dit ga je doen

In de functie van Monteur Technische Dienst ben je bezig met verschillende technieken. De focus ligt echter op de elektrotechniek. Heb je ook affiniteit met industriële automatisering dan zijn hier ook genoeg doorgroeimogelijkheden in! In deze uitdagende functie zullen dit enkele van je taken zijn:

 • Je houdt je bezig met preventief onderhoud aan de machines. Er wordt gewerkt met het onderhoudssysteem SAP waarbij je wordt ingepland op diverse preventieve werkzaamheden om zoveel mogelijk storingen te voorkomen. Dit kunnen zowel elektro- of besturingstechnische systemen (voornamelijk Siemens S7 PLC's), maar ook mechanische werkzaamheden zijn
 • Ook zal er sprake zijn van correctief onderhoud. Helaas is niet alles te voorkomen en is er sprake van storingen. Jij blijft rustig, analyseert het probleem en zorgt ervoor dat je het probleem oplost
 • Continu ben je aan het kijken naar verbeteringen in het productieproces. In het bedrijf is er sprake van een 5S werkomgeving 
 • Je draait mee in de storingsdienst (1x in de 6 á 7 weken) 

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Monteur Technische Dienst bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een uitstekend basissalaris liggend tussen de € 3.000,00 - € 3.800,00 bruto per maand 
 • Een 40-urige werkweek in de dagdienst
 • 25 vakantiedagen + 11,5 ADV-dagen 
 • Een goede consignatievergoeding
 • Uitzicht op een vast contract

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Als Monteur Technische Dienst beschik jij over de volgende zaken:

 • Een MBO werk- en denkniveau
 • Je hebt enkele jaren werkervaring binnen een technische organisatie
 • Je werkt graag in teamverband
 • Kennis van PLC-systemen (Siemens S7, Mitsubishi, Siemens Logo) is een pré

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Monteur Technische Dienst echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jeroen de Harder.

Mobiel: 06 - 12 76 50 91
E-mail: jeroen.deharder@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jeroen de Harder,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact