In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • De sfeer is uitstekend! 
 • Je houdt ervan om mechanisch te sleutelen
 • Werken op een ultramodern machinepark 

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Zonder bewust te zijn, heb je waarschijnlijk al eens in aanraking gekomen met een van de producten afkomstig van dit bedrijf. De productlijn omvat een breed scala, van verpakkingen tot isolatiemateriaal. Deze diversiteit aan producten wordt vervaardigd met behulp van gevarieerde machines en op verschillende locaties verspreid over Europa.

Binnen deze vestiging werken dagelijks 120 toegewijde medewerkers aan de productie van hoogwaardige goederen. Deze productie wordt gerealiseerd via volledig geautomatiseerde productielijnen en zelfstandige machines. Het onderhoud van dit uitgebreide machinepark wordt verzorgd door een divers team van technische experts.

Het technische team bestaat uit 23 specialisten, verdeeld over elektrotechnische monteurs en mechanische monteurs. Gezien de toenemende productie is er een behoefte aan versterking binnen dit team van de Technische Dienst.

De functie

Dit ga je doen

Op dit moment is er een vacature voor een Monteur Technische Dienst (WTB) die zich zal bezighouden met het onderhoud en het oplossen van storingen aan de machines en stoominstallaties op mechanisch gebied. De technologieën waarmee je zult werken omvatten onder andere pneumatiek, hydrauliek, vacuümtechniek, waterbehandeling en luchtregulatie.

In samenwerking met een team van negen collega's richt je je op het mechanisch onderhoud van de productielijnen. Elke ochtend komen jullie samen bij de koffiecorner om de dag door te nemen en de taken te verdelen. Je taken omvatten het oplossen van storingen en tevens ben je betrokken bij het onderhoud en mogelijk de aanpassing van de machines. Ongeveer eens in de vier weken draai je mee in een consignatiedienst.

Heb je interesse om af en toe extra uren te werken? Dan kun je eens in de acht weken op zaterdag bijspringen bij het onderhoud van de stoomketels. Dit bedrijf staat open voor flexibiliteit, maar verwacht natuurlijk ook een wederzijdse bereidheid van de monteurs.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Monteur Technische Dienst bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een bruto-salaris tussen de € 2.700,00 en € 3.400,00 
 • Een zeer flexibele werkgever die graag meedenkt in de privé-situaties van zijn medewerkers
 • Marktconforme reiskostenvergoeding
 • Uitstekende overwerk-toeslagen
 • Uitzicht op een vast contract

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Voor de rol van Monteur Technische Dienst binnen dit bedrijf is het gunstig als je:

 • Mechanische bekwaamheid hebt, verkregen via een technische opleiding of relevante werkervaring.
 • Bereid bent om (gemiddeld) eens in de vier weken consignatiediensten te draaien.
 • Bereid bent om kennis op te doen van vacuümtechnologie en stoomsystemen door middel van cursussen.
 • Een passie hebt voor sleutelen en bereid bent om je handen vuil te maken.

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat deze baan echt wat voor jou is? Klik dan op ‘Solliciteren’. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jeroen de Harder

Mobiel: 06-12765091
E-mail: jeroen.deharder@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jeroen de Harder,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact