In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Wordt specialist op elektrotechnisch vlak
 • Jouw steentje bijdragen aan een essentieel product voor de bouwsector
 • Werken met Siemens S7, PCS7 en Scada-systemen

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Baas boven baas: deze club zorgt er met 2 locaties voor dat ze marktleider van Nederland zijn qua productie van kalkzandsteenblokken. Dit doen ze dan ook in een steeds verder geautomatiseerde fabriek. Voor de productie van kalkzandsteemblokken zijn 3 producten essentieel, namelijk zand, water en kalk. Doordat het bedrijf aan het water is gevestigd en beschikt over een eigen zandwinning hoeven ze alleen de kalk in te kopen. 


Het machinepark bestaat onder ander uit grote hydraulische persen, zaagmachines, mengers en transportbanden. Daarnaast hebben ze een aantal schepen die naar hun zandwinning vaart. Dit alles wordt onderhouden door een team van ongeveer 8 Monteurs Technische Dienst. Daarnaast bestaat de TD uit een Hoofd TD, Werkvoorbereider en een Magazijnbeheerder.  

''De sfeer in de TD is erg goed. Het is een groep met oprechte techneuten die interesse in elkaar tonen. Ook proberen we 2x in het jaar iets leuks te organiseren, zoals een barbecue of bowlen met elkaar. Daarnaast heb je hier veel vrijheid en wordt er niet continu op je vingers gekeken'' Dat zijn niet onze woorden, maar die van de Monteur Technische Dienst Marco. 

De functie

Dit ga je doen

Binnen de groep TD is er een splitsing gemaakt tussen de Elektrotechnische en Mechanische Monteurs. Het zwaartepunt van deze vacature ligt meer op elektrotechnisch vlak, maar er is altijd ruimte om ook mechanisch werk te verrichten of te leren. Je hebt te maken met de volgende werkzaamheden:

 • Het oplossen van elektrotechnisch en besturingstechnische storingen aan de machines. Door middel van een analyse probeer je achter de oorzaak te komen, zodat je deze in de toekomst kan voorkomen of minimaliseren.
 • Je houdt je bezig met de verdere automatisering van de fabriek. Zo help je bijvoorbeeld aan het omzetten van de PLC's richting Siemens S7. 
 • Het vervangen van elektrotechnische componenten (sensoren, relais, frequentieregelaars en elektromotoren).
 • Werken met o.a. Siemens S7, PCS7 en Scada-systemen 
 • Het aanbrengen van verbeteringen in de fabriek 

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Monteur Technische Dienst bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.200,00 en € 4.000,00 euro
 • 25 vakantiedagen, vakantiegeld en pensioen vanaf dag 1
 • Doorgroeimogelijkheden waarmee je nog jaren vooruit kunt
 • Een TD-team die voor elkaar klaarstaat 
 • Opleidingen en trainingen waarmee je nog meer technische kennis in huis haalt
Quote Het is een veilig bedrijf en er wordt gewerkt aan modernisering. Je kunt altijd vragen stellen en zelf initiatief nemen wordt ook gewaardeerd. Ook is het bedrijf goed voor medewerkers. Zo is er iedere donderdag soep en elke dag vers fruit. Marco - Monteur Technische Dienst

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Dit zien we graag in jou als Monteur Technische Dienst:

 • Een afgeronde opleiding richting elektrotechniek
 • Ervaring als monteur binnen de industrie of machinebouw
 • Bij voorkeur ervaring met besturingstechniek en Scada-systemen 
 • Je staat ervoor open om jezelf door te ontwikkelen

Interesse?

Kom in contact!

Ben jij enthousiast over de functie van Monteur Technische Dienst? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jeroen de Harder.

Mobiel: 06 - 12 76 50 91
E-mail: jeroen.deharder@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jeroen de Harder,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact