In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Je bent eigen baas en draagt de verantwoordelijkheid voor het gehele machinepark
 • Je voert liever preventief onderhoud uit dan dat je continu storingen moet oplossen
 • Werken in een geautomatiseerde hightech omgeving 

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Geniet jij altijd van de geur wanneer er iemand een overheerlijke appeltaart heeft afgebakken in huis? Bij dit bedrijf kun je hier onbeperkt van genieten!  Het bedrijf is namelijk gespecialiseerd in het produceren van (appel)taarten. De producten worden geleverd aan de retail- en horecasector. Je kunt ze bijvoorbeeld terugvinden bij de Albert Heijn. Ook al is het een kleine bakkerij ze bakken hier wel grote aantallen taarten af. In de productie werken ongeveer 8 personen.

De fabriek is volledig vernieuwd en dat leidt tot een (bijna) volledig geautomatiseerde high-tech omgeving. De machines en lijnen zijn in 2020 aangeschaft en spiksplinternieuw. De kinderziektes van de machines zijn inmiddels verholpen, waardoor er relatief weinig storingen zijn. Soms is dit 1 storing per dag, maar het kan ook zijn dat je 1 storing in de week hebt. Het bedrijf wil dit graag zo houden en daarom vinden ze preventief onderhoud erg belangrijk. Ze zijn zuinig op de nieuwe machines en verwachten dat jij hier ook zuinig mee omgaat. 

De huidige Monteur Technische Dienst gaat emigreren, hierdoor zijn ze op zoek naar een nieuwe technische topper. Binnen dit bedrijf ben je als enige TD'er eigen baas en verantwoordelijk voor alle machines en productielijnen. Je adviseert ook de bedrijfsleider en de eigenaar van het bedrijf over mogelijke verbeteringen, omdat jij de technisch specialist bent. 

In de functie van Monteur Technische Dienst werk je in een dagdienst. De werktijden zijn van 07:00 uur tot 16:00 uur. 

De functie

Dit ga je doen

Omdat jij de enige Monteur Technische Dienst bij dit bedrijf bent komen er veel taken en verantwoordelijkheden bij kijken. Je bent in deze functie zelf verantwoordelijk voor de machines en productielijnen. Uiteraard kun je niet direct alles weten en daarom kun je ook hulp inschakelen van de leveranciers. Verder wordt er ook 1 keer per jaar groot onderhoud uitgevoerd door de leveranciers. Veel voorkomende werkzaamheden zijn als volgt:

 • Het is 07:00 uur, je drinkt een bak koffie en daarna loop je langs alle machines om inspecties uit te voeren, ondertussen overleg je met je collega's of zij nog bijzonderheden hebben opgemerkt
 • Na jouw inspectieronde heb je een aantal zaken opgemerkt die jouw aandacht verdienen;  je voert wat smeerwerkzaamheden uit en vervangt lagers, assen, ventielen en sensoren 
 • Je gaat vervolgens verder met preventief onderhoud, want je vindt het belangrijk dat er zo min mogelijk storingen voorbij komen 
 • Helaas kun je niet alles voorkomen en moet je af en toe een storing oplossen, vaak is dit mechanisch of elektrotechnisch 
 • Is het toch een wat groter probleem en kun jij het niet direct oplossen dan blijft jij rustig en schakel je hulp in van een leverancier, die staat je telefonisch te hulp of komt langs om samen met jou het probleem op te lossen
 • Continu ben je bezig om te kijken of er verbeteringen in het proces kunnen worden doorgevoerd 
 • Samen met de bedrijfsleider voer je overleg over de technische staat van de machines en adviseer je hem hierin

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Monteur Technische Dienst bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.000 en € 3.750 
 • Een 38-urige werkweek met 25 vakantiedagen
 • Werken in een dagdienst
 • Uitzicht op een vast contract
 • Pensioenregeling en uiteraard ook vakantiegeld

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

  Ben jij die zelfstandige Monteur Technische Dienst en zie jij jezelf terug in onderstaand profiel?

  • Een technische MBO opleiding
  • Werkervaring als Monteur Technische Dienst bij een productiebedrijf 
  • Je kunt zelfstandig goed uit de voeten en bent stressbestendig
  • Ervaring in de bakkerswereld is een pré

  Interesse?

  Kom in contact!

  Denk jij dat de functie van Monteur Technische Dienst echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jeroen de Harder.

  Mobiel: 06 - 12 76 50 91
  E-mail: jeroen.deharder@profield.nl

  Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

  Solliciteer nu

  Sollicitatie procedure

  Stap voor stap richting een nieuwe baan

  Icon

  Je solliciteert

  Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Icon

  We gaan kennismaken

  In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

  Icon

  Gesprekken plannen

  Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

  Icon

  Arbeidsvoorwaarden matchen

  Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

  Icon

  Het is een match!

  Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

  SOLLICITEER NU

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  Persoonsgegevens

  PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

  Contactgegevens

  Prive Werk
  Terug naar vacature details

  Pro's over Profield

  Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

  “Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

  Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

  Heb je een vraag?

  Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jeroen de Harder,
  de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

  Waarom solliciteren via Profield?

  Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

  Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

  Meer weten over Profield?

  Min Min

  Wat kost gebruikmaken van Profield?

  Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

  Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

  Min Min

  Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

  Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

  Min Min
  Profield

  Jij verdient maatwerk

  Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

  Kom in contact