In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Sleutelen aan 11 verschillende rotatiegietmachines, 8 freesmachines én robots!
 • De fabriek wordt steeds meer geautomatiseerd, dus als jij robots graag voor je laat werken, dit is je kans!
 • Humor wordt gewaardeerd in het TD team  

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Heb jij ooit van een bedrijf gehoord dat zijn personeel doorbetaald tijdens het sporten? Hier gebeurt het! Dit bedrijf biedt jou de mogelijkheid om 2x een half uur te sporten tijdens je werk. Dit is natuurlijk niet zo efficiënt tijdens jouw dagdienst en daarom vragen ze of je dit na je dienst wil gaan doen. Deze tijd krijg je vervolgens weer te goed als tijd voor tijd, waardoor je weer meer tijd hebt om vrij te nemen. Dit zegt iets over het cultuur en de sfeer van het bedrijf. Medewerkers vinden ze enorm belangrijk en daarom wordt er ook veel aan hun gedacht.

Het is niet alleen maar lang leven de lol, er moet natuurlijk ook gewerkt worden. Wees niet bang, want werken ga je hier zeker. Het machinepark is zeer divers en er wordt continu geproduceerd. De 11 verschillende rotatiegietmachines, 8 freesmachines en diverse robots draaien op volle toeren om ongeveer 600 verschillende kunststofproducten op maat te maken. Het bedrijft probeert iedere dag de techniek van matrijzenbouw en rotatiegieten verder te perfectioneren. De producten die worden geproduceerd zijn heel herkenbaar. Denk bijvoorbeeld aan dashboards, spaarpotjes en toiletcabines.

In totaal werken er ongeveer 130 man, waaronder een team van 3 Monteurs Technische Dienst. De één houdt zich meer bezig met de mechanische werkzaamheden en de ander richt zich meer op de elektrotechnische klussen. Het is maar net wat het beste bij jou past.

De functie

Dit ga je doen

Door de grote diversiteit aan machines en producten die ze produceren is er veel onderhoud aan de machines nodig. Samen met jouw collega TD'ers zorg je voor de onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan de machines. Dit kan zijn dat je een keer een lager moet vervangen of dat je bezig bent om de machines te smeren. Ook komt het af en toe voor dat je wordt gevraagd om onderhoud aan het gebouw of de transportmiddelen wil doen.

Uiteraard ben je hier ook bezit met het oplossen van storingen. Eerst doe je onderzoek naar de oorzaak en vervolgens los je het probleem op. Lekker bezig! "Tijdens een storing is het belangrijk om de focus te houden, maar daarna is er zeker tijd voor een dolletje''. Dit zijn de woorden van de Monteur Technische Dienst die humor binnen de groep erg belangrijk vindt. Ook wordt er van je verwacht dat je samen met je collega's een consignatiedienst meedraait. Met jou erbij is dit ongeveer 1 keer in de 4-weken.

Er is binnen deze TD ook veel ruimte om verbeteringen aan te dragen én het ook daadwerkelijk zelf uit te voeren. Er wordt ieder jaar geïnvesteerd in het machinepark. Zo wordt het steeds verder geautomatiseerd. Als het jouw interesse heeft, word je ook bij deze projecten betrokken!

Er is genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Om die reden staan ze open voor zowel startende als ervaren Monteurs Technische Dienst!

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als Monteur Technische Dienst krijg je:

 • Bruto maandsalaris tussen de € 2.800,00 en € 3.800,00 (bruto, per maand)
 • Doorgroeimogelijkheden waardoor je hier jaren vooruit kunt
 • 2 keer per week een half uur sporten terugbetaald als tijd voor tijd!
 • Een vergoeding voor de consignatiedienst
 • 25 vakantiedagen, reiskostenregeling en een pensioenregeling vanaf de eerst dag
 • Allemaal techniek-minded collega's die elkaar graag helpen
 • Opleidingen en trainingen waarmee jij nóg meer technische kennis in huis haalt
Quote "Tijdens een storing is het belangrijk om de focus te houden, maar daarna is er zeker tijd voor een dolletje!" Hoofd Technische Dienst

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Dit zien we graag in jou als Monteur Technische Dienst:

 • Een afgeronde opleiding richting elektrotechniek, werktuigbouwkunde, mechatronica of vergelijkbaar
 • Ervaring met storingen en onderhoud aan machines? Mooi!
 • Stroop je graag je mouwen op en leer je graag iets nieuws? Nog mooier!

Sluit je hier niet helemaal op aan? Niet twijfelen: gewoon contact met ons opnemen.

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Monteur Technisch Dienst echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jeroen de Harder.

Mobiel: 06 - 12 76 50 91
E-mail: jeroen.deharder@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jeroen de Harder,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact