In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Europees nummer 1 in de productie van voer voor rundvee, varkens en pluimvee in zowel de gangbare als de biologische veehouderij.
 • Sterke focus op kennis, onderzoek en innovatie, wat terug te zien is in het geavanceerde en geautomatiseerde machinepark.
 • Nuchtere sfeer en no-nonsense mentaliteit met een hechte en behulpzame technische dienst, waarbij monteurs elkaar aanvullen in specialisaties zoals elektrotechniek en mechanica

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Tijdens het gesprek en de rondleiding merk je al snel dat de mensen in dit bedrijf ontzettend trots zijn op wat ze doen en vooral op hoe ze het doen. Ze zijn de absolute nummer 1 in Europa als het gaat om het produceren van voer voor allerlei soorten vee, van koeien en varkens tot pluimvee. Ze bedienen zowel de traditionele als de biologische veehouderij. Het klinkt misschien eenvoudig, maar geloof me, er zit een enorme hoeveelheid kennis, onderzoek en innovatie in elk voederbrokje dat ze maken. En die passie voor kwaliteit zie je ook terug in hun indrukwekkende machinepark.

Met maar liefst negen vestigingen verspreid over het hele land, heeft elke locatie zijn eigen veevoerproductie. Het is zeker geen kinderspel! Hier kom je als technicus in aanraking met een breed scala aan technieken. Elektrotechniek, besturingstechniek, mechanica, hydrauliek en pneumatiek, je komt het allemaal tegen in deze uitdagende omgeving waarin ze flink investeren in hun machinepark.

Maar het is niet alleen maar hard werken in dit bedrijf. De sfeer is nuchter en er heerst een no-nonsense mentaliteit. Samenwerken staat hoog in het vaandel en iedereen zorgt goed voor elkaar. In de technische dienst heerst een geweldige sfeer en zijn ze altijd bereid om elkaar een helpende hand toe te steken. De ene Monteur Technische Dienst is gespecialiseerd in elektrotechniek, terwijl de ander uitblinkt in mechanica. Zo vullen ze elkaar perfect aan.

De functie

Dit ga je doen

Op deze vestiging zijn ze op zoek naar een Monteur Technische Dienst die bereid is om voornamelijk elektrotechnische werkzaamheden te verrichten. Het geeft niet als je hier nog niet veel ervaring in hebt, maar het is wel belangrijk dat je hier affiniteit mee hebt. Uiteraard zijn ook ervaren elektrotechnische monteurs meer dan welkom. Als Monteur Technische Dienst heb je te maken met de volgende werkzaamheden: 

 • Het verhelpen van storingen aan elektrotechnische installaties, apparatuur en (transport)systemen 
 • Het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan de machines (onder andere aan persen, mengers, molens en grote silo's) 
 • Het verrichten van aanpassingen aan de elektrotechnische installaties
 • Je werkt mee aan technische verbeterprojecten
 • Je werkt in een dagdienst en samen met je collega's draai je mee in de storingsdienst

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Monteur Technische Dienst bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een goed salaris afhankelijk van je leeftijd en ervaring tussen de € 2.800,00 en € 3.800,00 
 • Een pensioenregeling, reiskosten en 25 vakantiedagen
 • Ruimte voor ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van cursussen
 • Uitzicht op een vast contract

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Als Monteur Technische Dienst zijn de volgende verwachtingen aan jou verbonden:

 • Je bent gepassioneerd over techniek en wilt voortdurend blijven leren op dit gebied
 • Je hebt een MBO werk- en denkniveau
 • Je hebt enkele jaren werkervaring binnen een technische organisatie
 • Bij het optreden van een machine storing streef je ernaar deze zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen
 • Ervaring met PLC-technieken en Scada systemen is een pluspunt

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Monteur Technische Dienst echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jeroen de Harder.

Mobiel: 06 - 12 76 50 91
E-mail: jeroen.deharder@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jeroen de Harder,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact