In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Een bedrijf met een gezellige Brabantse mentaliteit 
 • Werken aan oude en nieuwe machines 
 • Goede voorwaarden en veel vrije dagen 

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Dit bedrijf is een een internationale marktleider in innovatieve en duurzame oplossingen voor vloerbedekking en sportveldbekleding. Met een breed scala van producten, waaronder vinyl, linoleum, tapijt, PVC, hout en laminaat, kunstgras en atletiekbanen, bedient dit bedrijf klanten in meer dan 100 landen wereldwijd. De Groep zet zich in voor een duurzame ontwikkeling en heeft een eco-innovatiestrategie geïmplementeerd en bevordert de circulaire economie.

De locatie in de regio Waalwijk is het epicentrum voor duurzame en innovatieve tapijtvloeren met een sterke positie in tapijt voor kantoren, onderwijs- en overheidsinstellingen, gezondheidszorg, hotels, cruiseschepen, luchtvaartmaatschappijen en particulieren toepassingen. Het bedrijf heeft een missie: het ontwikkelen van unieke producten die zorgen voor een veel beter binnenmilieu, wat de gezondheid en het welzijn van mensen ten goede komt.

In deze vestiging zijn zo’n 350 medewerkers werkzaam in de productie, maar ook Sales, Marketing, HR, Finance, Legal en Supply Chain zijn hier gevestigd. 

De functie

Dit ga je doen

Als Monteur Technische Dienst maak je deel uit van de afdeling Service & Maintenance. Samen met een ervaren en ambitieus team ben je verantwoordelijk voor het verrichten van de onderhouds- en servicewerkzaamheden aan de machines en installaties van onze innovatieve productie omgeving. Je zorgt voor een optimale efficiency, productiviteit, kwaliteit en klanttevredenheid. 

Je voelt je op je plek in een omgeving waar je zelfstandig te werk kan gaan. Je pakt op wat je zelf kan oplossen. Kom je er niet uit? Jouw collega staat voor je klaar en helpt jouw in je ontwikkeling. Op deze manier leren wij van elkaar en zorg jij samen met het team voor een continue beschikbaarheid van onze productieomgeving. Met een hoge diversiteit aan werkzaamheden is dit een leerzame uitdaging voor iemand die wil leren en groeien in de techniek! 

De werkzaamheden zijn 80% mechanisch. Wanneer je in de avond- of nachtdienst werkt wordt er van je verwacht om kleine elektrotechnische storingen te verhelpen. Je krijgt de ruimte om dit te leren, maar moet wel openstaan om naast je mechanische kennis ook elektrotechnische kennis te ontwikkelingen. 

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Monteur Technische Dienst wordt je een belangrijke schakel binnen deze organisatie. Wij bieden jou een leuke en afwisselende functie aan en zorgen ervoor dat je aan de slag gaat als een zelfstandige professional. Dit doen we door een combinatie van training “on the job” door een ervaren collega en, waar nodig, externe trainingen. We vinden het belangrijk dat jij je professioneel kunt ontwikkelen.

Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een goed basissalaris tot € 3.500
 • Een ploegentoeslag van ongeveer 20%
 • Een goede pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • Winstdelingsregeling
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering
 • Reiskostenvoorzieningen
 • 2x per week vers fruit op kantoor
 • Goedkoper sporten bij een groot aantal sportscholen is mogelijk via het Nationaal Gezondheidsplan

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Wat zoeken wij in een Monteur Technische Dienst? 

Een leergierige persoon met een sterke technische basis en gezonde dosis humor. Kom je net van school? Schroom niet en solliciteer. Bij ons kan en mag je alles leren!

Wij zoeken een kandidaat met:

 • Een afgeronde technische opleiding
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie
 • Ervaring in een industriële omgeving is een pré maar geen must 
 • De juiste instelling en gedrevenheid 

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Monteur Technische Dienst echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Kevin Koelewijn.

Mobiel: 06 - 82 63 92 20
E-mail: kevin@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Kevin Koelewijn,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact