In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Een allround functie met de focus op elektrotechniek 
 • Betrokken zijn bij nieuwe investeringsprojecten aan het machinepark
 • Werken in een TD-team van 5 mensen

Tech-specs

Wist je dat?

450 ton!

Er wordt 450 ton aan poeders geproduceerd en verwerkt per dag

Gear

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Dit bedrijf helpt mee om de wereldbevolking te kunnen voorzien van voedsel. Dit klinkt misschien een beetje vaag, maar het is wel zeker het geval. Ze zijn namelijk wereldleider op het gebied van productie van vis- en veevoer. Deze voeding zorgt er weer voor dat er voldoende vis en vlees te verkrijgen is in de lokale supermarkt of restaurant. Er zijn wereldwijd diverse vestigingen te vinden en ook in Nederland zijn er 3 productielocaties te vinden.

Op deze productielocatie worden er poeders gemaakt voor jongvee op basis van vetkernen gemixt met materialen en vitamines. De technische dienst bestaat uit 4 Monteurs Technische Dienst en 1 Maintenance Manager. Samen met dit team sta je voor elkaar klaar. Er is veel onderlinge vrijheid en er heerst een sfeer van vertrouwen. Het teammotto luidt namelijk: één team, één taak. Dit zie je terug bij de werkindeling, uitvoering van werkzaamheden als bij het inbrengen van nieuwe ideeën. Er is namelijk ook veel ruimte voor jouw specialistische kunde bij verbeter- en nieuwbouwprojecten. 

De fabriek draait in een 2-ploegendienst (06.00 t/m 14.00 uur en 14.00 t/m 22.00 uur). Het machinepark bestaat uit procesinstallaties, silo's, wikkelmachines, etiketteermachines en recent is er een nieuwe verpakkingslijn geïmplementeerd. Ook zijn er nog veel plannen om te investeren, bijvoorbeeld een compleet geautomatiseerde warehouse. Genoeg ontwikkelingen om je als techneut niet te vervelen! 

De functie

Dit ga je doen

In deze rol van Monteur Technische Dienst ligt de nadruk op elektrotechniek. Toch ben je ook veel mechanisch bezig, waardoor de functie vrij allround is. De verhouding ligt ongeveer op 60% elektrotechnisch en 40% mechanisch. Als Monteur Technische Dienst heb je te maken met de volgende taken:

 • Predictief; het waarborgen van de integriteit van de equipment d.m.v. het uitvoeren van periodieke metingen (condition monitoring) en d.m.v. analyse van de data de juiste acties ondernemen om te voorkomen dat een probleem zich zal gaan voordoen.
 • Preventief; aan de hand van het onderhoudsplan (Ultimo) worden geplande controles en werkzaamheden uitgevoerd aan de installaties in de fabriek en gebouwen. Deze werkzaamheden liggen op mechanisch, elektrotechnisch en pneumatisch gebied.
 • Correctief; daarnaast ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig oplossen van storingen, voert verbeteringen door, onderzoekt structurele problemen en is in staat deze te vertalen in oplossingen. 
 • Elektro- en besturingstechnisch; het vervangen van elektrotechnische componenten zoals elektromotoren, sensoren, relais en frequentieregelaars. Qua besturingstechniek heb je te maken met Siemens S7. Het is fijn als je de PLC's begrijpt, de in- out puts kunt lezen en storingen kan oplossen. Er hoeven geen aanpassingen verricht te worden, dit doet een extern bedrijf.  
 • Mechanisch; onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan de aandrijfsystemen. Denk aan het vervangen van lagers, assen, ventielen, snaren, etc.  

Veiligheid en kwaliteit staan bij jouw werkzaamheden altijd bovenaan. In alle hectiek kan er soms extra werk bij komen, wederom aan jullie om een goede verdeling te maken. Ben je klaar met het werk? Dan log je je werkzaamheden in Ultimo. Hierin documenteer je alle werkzaamheden zodat de technische historie van de installaties voor iedereen te allen tijde bekend is.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Monteur Technische Dienst bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een uitstekend salaris tussen de € 3.300,00 en € 4.000,00
 • Een 2-ploegentoeslag van 14% 
 • 25 vakantiedagen, pensioenregeling en een reiskostenregeling 
 • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen
 • Uitzicht op een vast contract

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Vind jij jezelf terug in onderstaande punten dan is de functie van Monteur Technische Dienst zeker iets voor jou!

 • Een afgeronde opleiding richting de techniek
 • Enkele jaren werkervaring in een technische functie 
 • Affiniteit met elektrotechniek
 • Een echte teamplayer 

Interesse?

Kom in contact!

Ben jij enthousiast over de functie van Monteur Technische Dienst? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jeroen de Harder.

Mobiel: 06 - 12 76 50 91
E-mail: jeroen.deharder@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jeroen de Harder,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact