In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Draag de volledige verantwoordelijkheid voor het opbouwen en testen van de machines
 • Familiaire sfeer binnen de organisatie, teamwork!
 • Groei door binnen de organisatie in binnen- of buitenland

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Sinds 2018 maakt dit bedrijf deel uit van een Zwitsers familiebedrijf, waar medewerkers wereldwijd samenwerken aan diverse technologieën voor de voedingsmiddelenindustrie. Op de locatie van deze machinebouwer in regio Almere, zijn ze dagelijks met ruim 65 man bezig aan klantspecifieke projecten. De machines die zij bouwen, worden gebruikt voor de productie van de heerlijkste snacks, onder bekende merken zoals KitKat, Oreo en nog veel meer. De specifieke installaties die zij bouwen zijn gericht op de beluchting tijdens het maakproces. Deze techniek voegt o.a. smaak, volume en verteerbaarheid toe aan de eindproducten.

Opvallend is de warme en familiaire sfeer die er, ondanks de grote internationale (moeder)organisatie, heerst. Medewerkers blijven hier lang werken, mede dankzij de uitstekende arbeidsvoorwaarden, prettige werksfeer, sociale activiteiten, autonomie en de vele mogelijkheden binnen het bedrijf. Bij elk project wordt met grote passie gewerkt, waarbij alle afdelingen nauw betrokken zijn. Het feit dat de machines in hun eigen productiehal worden gemaakt, getest en klaargemaakt voor transport, betekend dat je als werknemer heel dicht op de techniek staat. Het resultaat is dat de machines waaraan jij werkt de hele wereld overgaan!

De functie

Dit ga je doen

Als Monteur Machinebouw binnen deze organisatie kom je met diverse technieken in aanraking waardoor jij je erg allround kan ontwikkelen. Om een goede start te kunnen waarborgen start je altijd op de voormontage. Hier komen alle onderdelen binnen en worden gecontroleerd op de specificaties. Doordat alle componenten door jouw worden gezien weet je precies wat er in de machines wordt bevestigd. Bij eventuele afwijkingen die te verhelpen zijn, onderneem jij actie. Wanneer dit niet mogelijk is, zorg jij dat de juiste onderdelen wel worden besteld. Zodra je voldoende ervaring op deze positie hebt opgedaan, stroom je door naar de samenbouw.

Op deze afdeling worden de installaties opgebouwd en getest. Binnen deze organisatie zoeken ze mensen die projecten willen en kunnen dragen. Jij houdt de planning goed in de gaten en zorgt dat de juiste voortgang wordt geboekt. De hoofdzakelijke werkzaamheden bestaan uit:

 • Mechanisch en elektrotechnisch opbouwen van de installaties
 • Doortesten van de installatie en de systemen
 • Aansturen van collega's die ondersteunen tijdens de opbouw
 • Bewaken van de voortgang om de oplevering te kunnen waarborgen

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Monteur Machinebouw bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een salaris tussen de € 3.000 en € 4.500 bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring
 • Uitdagende baan bij een stabiele machinebouwer met toekomstperspectief
 • 40 vrije dagen per jaar (13 ADV + 27 vakantiedagen) 
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden, zoals het volgen van interne en externe opleidingen
 • CAO Metalektro
 • Uitzicht op een vast dienstverband

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Een technische functie met de mogelijkheid om veel verantwoordelijkheid te dragen. Je wordt zowel mechanisch en elektrotechnisch uitgedaagd. Herken jij jezelf in onderstaande punten, dan komen wij graag in contact!

 • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring opgedaan als techneut binnen de machinebouw of productiebedrijven
 • Je bent een echte teamplayer, met elkaar kom je altijd tot de juiste oplossing
 • Je wilt graag groeien en staat open voor begeleiding van ervaren collega's
 • De Nederlandse taal beheers jij perfect in woord en geschrift

Interesse?

Kom in contact!

Ben jij enthousiast over de functie van Monteur Machinebouw? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jorn Kappert.

Mobiel: 06 - 57 39 17 03
E-mail: jorn@profield.nl

Functies bij Profield: Onderhoudsmonteur, Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jorn Kappert,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact