In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Veel vrijheid om de dingen te doen die jij leuk vind (bouwen/tekenen/programmeren)
 • Klantspecifieke machines en robottoepassingen uitdenken en opbouwen
 • Instappen in een groeiende organisatie die jouw volop kansen kan bieden

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Wil jij werken bij een jonge en groeiende organisatie binnen de machinebouw? Dit bedrijf is begonnen met het ontwikkelen van industriële software en geeft advies aan fabrieken om productieprocessen in de food betrouwbaarder en efficiënter te maken. Met jarenlange ervaring binnen de industrie en 25 man in dienst hebben ze recent een klein machinebouw bedrijf in de regio Veenendaal overgenomen. Hier werken op dit moment nog maar een aantal werknemers met de intentie om te gaan groeien. Op deze manier kunnen ze bij productiebedrijven een totaalpakket aanbieden en zijn ze dagelijks bezig met het automatiseren van productieprocessen. Van idee tot realisatie. Het is een een kleine, creatieve en innovatieve organisatie waar iedereen het maximale uit zichzelf kan halen. Financieel staan ze sterk en ook de plannen voor de toekomst zien er erg goed uit. 

 'Wij vinden oplossingen waarvan productiebedrijven dachten dat ze niet te automatiseren waren'' gaf de afdelingsmanager aan. Dit zijn vaak machines of systemen die echt klantspecifiek ontwikkeld worden. Dit doen ze voor mooie toonaangevende bedrijven zoals een Market Food Group, Friesland Campina, Uniekaas, Johma, Bakkersland, etc.

De mensen die hier werken zijn flexibel, staan open voor initiatief en daarbij technisch enorm vaardig. Binnen dit team kan je dan enorm veel leren. 

De functie

Dit ga je doen

In deze functie krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen op de vlakken die jij interessant vindt. Dat maakt deze functie zo uniek. Als Monteur Machinebouw ben je natuurlijk bezig met de ontwikkeling, bouw en inbedrijfstelling van unieke machines. Een saai herhalend assemblage proces? Zeker niet! Want hier wordt veel op maat gemaakt en geen machine is hetzelfde. De functies liggen vaak erg dicht bij elkaar of overlappen elkaar. Dit houdt in dat je als machinebouwer ook de weg op gaat om de machines te installeren en testen, maar ook dat je soms achter de computer zit om tekeningen bij te werken. Is er een onderdeel niet goed geleverd? Je belt dan zelf met de leveranciers voor een nieuwe levering. 

Vind jij het dus leuk om naast het bouwen, testen en inbedrijfstellen ook te gaan tekenen in SolidWorks? Dat kan hier dus allemaal. Het leuke is dat je instapt bij een jonge organisatie en dat je mee kan groeien met dit bedrijf. Dat betekend dat je over een paar jaar misschien wel meer gaat bezig houden met projectmanagement of juist de specialist wordt op het gebied van engineering en besturingstechniek. Echt een hele leuke kans! Kom je een keer praten? 

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Monteur Machinebouw bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een salaris tussen de € 2.700,00 tot € 3.500,00 bruto per maand
 • Een bedrijfsbus van de zaak (Mercedes Vito) 
 • Alle ruimte om cursussen of opleidingen te doen 
 • Wanneer nodig voor je werk, krijg je ook een laptop of mobiele telefoon
 • Verdere regelingen volgens de CAO kleinmetaal

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

In de functie van Monteur Machinebouw is het belangrijk dat je jezelf terugziet in de volgende punten: 

 • Je bent zowel geïnteresseerd in mechaniek als elektrotechniek en houdt van nieuwe uitdagingen
 • Je krijgt er energie van om in een team mooie dingen te bouwen en ontwikkelen 
 • Soms een uurtje langer doorgaan om het project af te ronden? Jij snapt waarom dit soms nodig is. Daar wordt je voor vergoed
 • Je hebt ambitie en pakt graag kansen als die zich voordoen
 • Vrijheid voor eigen inbreng vind jij erg belangrijk

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Monteur Machinebouw echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Niek Koops.

Mobiel: 06 - 83 48 17 72
E-mail: niek@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Niek Koops,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact