In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Veel verantwoordelijkheid bij het bouwen van 'jouw' machine
 • Fijne werkplek waar het licht, overzichtelijk en gemoedelijk is
 • Blijf je door ontwikkelen op vlak van mechatronica en engineering

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Deze Nederlandse organisatie specialiseert zich al meer dan 50 jaar volledig in de semiconductor industrie. In deze wereld waarin silicium platen (de bodem van o.a. computer chips) worden bewerkt zijn de mogelijkheden oneindig én die gedachte houdt deze organisatie iedere dag scherp. Na de hoogtijdagen die zij gekend hebben met de ontwikkeling van o.a. panelen die zonne-energie kunnen opnemen zijn zij de afgelopen jaren uit noodzaak gekrompen tot de huidige populatie van ongeveer 50 medewerkers. Deze afgelopen periode heeft in het teken gestaan om terug te keren naar de basis en dat staat inmiddels als een huis. Met een duidelijke focus op het produceren van innovatieve ovenoplossingen voor de halfgeleider industrie hebben zij de wind nu weer goed in de zeilen en is er behoefte aan nieuwe Monteurs Machinebouw. Ben jij nieuwsgierig wat je binnen deze organisatie mag bouwen, lees dan snel verder!

De functie

Dit ga je doen

Als Monteur Machinebouw ben jij letterlijk bezig om ovens te bouwen waarin de ingebrachte producten van een nieuwe laag worden voorzien. Op deze laag kan verder worden gewerkt door andere machines om tot het uiteindelijke eindresultaat te komen, een chip. Het opbouwen van deze machines is een prachtige uitdaging, je begint met een lege kast die jij volledig gaat opbouwen. Op basis van de tekening bouw jij mechanische en elektrotechnische componenten in op de posities die staan aangegeven op de tekening. Ook leg jij alle benodigde kabels door de machine, bouw je complete panelen op en sluit je vervolgens alle elektronica aan. Wanneer de bouw van de machine klaar is, gaat deze naar de Final & Test Assembly, hier wordt alles aangesloten en getest om de kwaliteit te borgen, ook daar ben jij bij betrokken. Als deze laatste test  wordt de machine in modules ontmanteld en gaat deze naar de klant. Op locatie wordt deze weer opgebouwd door je collega's en ga jij met een nieuw project aan de slag!

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Monteur Machinebouw bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.600,00 en € 3.100,00, afhankelijk van je ervaring
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen op jaarbasis
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 netto per gereden km
 • Actieve personeelsvereniging met leuke workshops zoals bijvoorbeeld BBQ'en of een teambuilding activiteit
 • Uitzicht op een vaste aanstelling, na een succesvolle detacheringsperiode via Profield

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Een indrukwekkende functie met veel uitdaging, je wordt mechanisch en elektrotechnisch uitgedaagd. Om aan te sluiten op deze functie verwachten wij wel het één en ander van je. Herken jij jezelf in onderstaande punten, dan komen wij graag in contact!

 • MBO werk- / denkniveau, middels een MBO-3 of -4 diploma in de elektrotechniek of opgedane ervaring bij voorkeur in de mechatronica
 • Je bent ervaren in het lezen van elektrische schema's voor de bouw van de machines
 • Opgedane ervaring als panelenbouwer is een absolute pré
 • Je bent een echte teamplayer, met elkaar kom je altijd tot de juiste oplossing
 • Je bent bereid om van onder af aan te beginnen met het trekken van kabels

Interesse?

Kom in contact!

Ben jij enthousiast over de functie van Monteur Machinebouw? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jorn Kappert.

Mobiel: 06 - 57 39 17 03
E-mail: jorn@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jorn Kappert,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact