In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Werken bij een no-nonsense familiebedrijf
 • Aansturen van 3 bandleiders en 40 productiemedewerkers
 • Uitzicht op een vaste aanstelling!

Tech-specs

Wist je dat?

500.000

Paddestoelen worden hier wekelijks verwerkt

Gear

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Binnen deze Hollandse organisatie worden paddestoelen gekweekt, verpakt en gedistribueerd. De 2e generatie leidt tegenwoordig het bedrijf, zij hebben het overgenomen van hun vader die de uitdaging is aangegaan om iedereen kennis te laten maken met de champignon. Dit is in de loop der jaren ontzettend goed gelukt!

Deze innovatieve en moderne organisatie is momenteel hard groeiende. Er worden diverse kwekerijen overgenomen en ook komen er in de komende jaren meerdere productielocaties bij. Door de mate van automatisering en tegelijkertijd de flexibiliteit die zij kunnen bieden voegen ze mooie partijen toe aan hun klantenbestand, ze zijn dan ook leverancier van vrijwel alle bekende Nederlandse supermarkten.

Je gaat werken op de verpakkingsafdeling, welke bestaat uit 10 verpakkingslijnen die per shift worden bediend door ongeveer 40 productiemedewerkers en bandleiders. Als Voorman stuur je de bandleiders van deze verpakkingslijnen rechtstreeks aan en rapporteer je aan de productieleider. Daarnaast heb je regelmatig overleg met de Productieplanner en de afdeling Verkoop. Als je over de afdeling loopt, merk en voel je dat de cultuur wordt gekenmerkt door korte lijnen, betrokkenheid en gemakkelijke onderlinge omgangsvormen.

De functie

Dit ga je doen

Doordat ze hard groeien en mooie plannen hebben voor de toekomst is men op zoek naar een Meewerkend Voorman. In het verpakkingscentrum waar jij actief zal zijn, komen meermaals per dag volle vrachtwagens met paddestoelen binnen die moeten worden gesorteerd, gecontroleerd, gewogen, verpakt en weer transportklaar worden gemaakt. Het is o.a. jouw verantwoordelijkheid om de 10 verpakkingslijnen continu te laten draaien waar de producten worden gewogen en verpakt in een semi automatisch proces. Het coachen, begeleiden van de productiemedewerkers en bandleiders aan de lijn zijn daarin de voornaamste taken, maar als Meewerkend Voorman ben jij ook zelf in staat om bij te springen wanneer een situatie hierom vraagt. Daarnaast wordt actieve betrokkenheid van je verwacht in verbeterteams.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Meewerkend Voorman bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een uitdagende baan in een 2-ploegenrooster (en 3-ploegen tijdens de kerstperiode)
 • Een goed salaris wat oploopt tot € 3.300,00 bruto per maand exclusief ploegentoeslag
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per gereden km
 • Zicht op een vaste aanstelling
 • Altijd paddestoelen voor thuis in het eten, lekker!
Quote 'Met liefde verwerken wij crème-de-la-crème champignons tot verse eindproducten. Van bulk en grootverpakkingen voor supermarkten, tot exclusieve doosjes met één truffel voor een speciaalzaak.' Productieleider Maikel

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Voor de functie van Meewerkend Voorman verwachten we het volgende van je:

 • Ervaring in een vergelijkbare functie óf je wil als ambitieuze Operator een volgende stap maken
 • Je hebt goede technische vaardigheden
 • Procesmatig inzicht, bij voorkeur ervaring met de verwerking van verse producten
 • Communicatief ben je vaardig en heb je geen problemen met het voeren van uitdagende gesprekken
 • Kennis over Lean is geen must, maar wel een pré

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Meewerkend Voorman echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Thijs van Woudenberg.

Mobiel: 06 - 82 52 78 06
E-mail: thijs@profield.nl

Functies bij Profield: Productieleider, Teamleider, Ploegleider, Voorman, Machine Operator, Procesoperator, Lijn Operator, Mechanisch Operator, Allround Operator, Technisch Operator, Allround Procesoperator, Junior Operator

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Thijs van Woudenberg,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Jasper

Thijs van Woudenberg

Adviseur

WhatsApp Stuur een WhatsApp
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact