In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Een functie waar je verantwoordelijk bent voor het aansturen van de TD bestaande uit 4 monteurs 
 • Het leiden van nieuwe investeringsprojecten voor het machinepark
 • Het bedrijf is op zoek naar een échte people manager

Tech-specs

Wist je dat?

450 ton!

Er wordt 450 ton aan poeders geproduceerd en verwerkt per dag

Gear

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Dit bedrijf helpt mee om de wereldbevolking te kunnen voorzien van voedsel. Dit klinkt misschien een beetje vaag, maar het is wel zeker het geval. Ze zijn namelijk wereldleider op het gebied van productie van vis- en veevoer. Deze voeding zorgt er weer voor dat er voldoende vis en vlees te verkrijgen is in de lokale supermarkt of restaurant. Er zijn wereldwijd diverse vestigingen te vinden en ook in Nederland zijn er 3 productielocaties te vinden.

Op deze productielocatie worden er poeders gemaakt voor jongvee op basis van vetkernen gemixt met materialen en vitamines. De technische dienst bestaat uit 4 Monteurs Technische Dienst en op dit moment werkt er een Interim Maintenance Manager. Dit team staan samen voor elkaar klaar. Er is veel onderlinge vrijheid en er heerst een sfeer van vertrouwen. Het teammotto luidt namelijk: één team, één taak. Dit zie je terug bij de werkindeling, uitvoering van werkzaamheden als bij het inbrengen van nieuwe ideeën. Als Maintenance Manager ben je ook betrokken bij het leiden van verbeter- en nieuwbouwprojecten. 

De TD werkt in een 2-ploegendienst (06.00 t/m 14.00 uur en 14.00 t/m 22.00 uur). Uiteraard is de functie van Maintenance Manager in dagdienst. Het machinepark bestaat uit procesinstallaties, silo's, wikkelmachines, etiketteermachines en recent is er een nieuwe verpakkingslijn geïmplementeerd. Ook zijn er nog veel plannen om te investeren, bijvoorbeeld een compleet geautomatiseerde warehouse. Genoeg uitdagingen en ontwikkelingen! 

De functie

Dit ga je doen

Dit bedrijf is op zoek naar een collega met de juiste management- en technische vaardigheden om de onderhoudsafdeling van een van de grootste fabrieken van het bedrijf naar de toekomst te begeleiden. Ze zoeken iemand die openstaat voor verandering en voortdurend op zoek is naar verbeteringen. Klinkt goed, toch? Beschik jij zowel over technische kennis en kun je goed met mensen omgaan? Dan is dit een zeer interessante baan voor jou! Dit zijn o.a. de werkzaamheden:

 • De Maintenance Manager is verantwoordelijk voor de technische staat van de fabriek. Jij zorgt ervoor dat de fabriek en haar apparatuur in een veilige, efficiënte en duurzame staat verkeren om productie en levering mogelijk te maken, nu en in de toekomst.
 • Het kerndoel voor de Maintenance Manager is een optimaal productieproces. De belangrijkste focus binnen deze functie is dan ook het organiseren, plannen en overzien van alle onderhouds- en reparatieactiviteiten (gepland en ongepland), inclusief modificaties, uitbreidingen en preventief onderhoud op bestaande faciliteiten.
 • Ook ben je verantwoordelijke voor CAPEX-projecten op bestaande apparatuur & productielijnen. Dit om de vereiste technische en operationele staat en betrouwbaarheid veilig te stellen. Deze activiteiten moeten op een efficiënte en kosteneffectieve manier worden uitgevoerd, zodat de productiekwaliteit en hoeveelheid optimaal blijven.
 • Als leidinggevende ligt de nadruk in deze rol op people management: het selecteren, organiseren, opleiden en motiveren van het technisch personeel om ervoor te zorgen dat de technische afdeling over voldoende personeel beschikt om de vereiste niveaus van de productiefaciliteiten te leveren tegen optimale productiviteits- en kostenniveaus. 
 • Op het gebied van CAPEX ben je algemeen verantwoordelijk voor de projecten (tot een bepaalde omvang) zoals kosten, uitvoeringsdatum en toewijzing van middelen. Je beoordeelt technische concepten van projecten en zorgt voor deskundige oplossing van problemen en ziet toe op de integratie van alle aspecten en activiteiten in projecten.
 • Je rapporteert aan de plantmanager, werkt nauw samen met operations en geeft leiding aan een (lokaal) team van 4 monteurs, indien nodig ondersteund door tijdelijke inhuur.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Maintenance Manager bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een uitstekend salaris wat kan oplopen tot € 6.500,00
 • Een bonus beloningssysteem
 • 30 vakantiedagen, pensioenregeling en een reiskostenregeling 
 • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen
 • Uitzicht op een vast contract

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Vind jij jezelf terug in onderstaande punten dan is de functie van Maintenance Manager zeker iets voor jou!

 • HBO werk- en denkniveau in een technische richting
 • Je hebt ervaring met onderhoud
 • Een aantal jaren werkervaring als leidinggevende in de techniek
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Interesse?

Kom in contact!

Ben jij enthousiast over de functie van Maintenance Manager? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jeroen de Harder.

Mobiel: 06 - 12 76 50 91
E-mail: jeroen.deharder@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jeroen de Harder,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact