In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Produceren van de mooiste tapijttegels
 • Meehelpen aan het doorvoeren van verbeterplannen
 • Goede mogelijkheden tot doorgroeien en specialisaties

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Bij dit bedrijf staan mens en milieu centraal. Er worden uiteenlopende soorten tapijttegels geproduceerd voor de zakelijke markt. Hierbij wordt veel gebruik gemaakt van recyclebaar en gerecycled materiaal. Zo laat het bedrijf oude visnetten van de zeebodem halen om te verwerken in hun producten. Er wordt veel geïnvesteerd in het ontwikkelen en optimaliseren van het machinepark en de ontwikkeling van de eigen producten. De tapijttegels zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een moderne look.

De omgeving waarin wordt geproduceerd ziet er netjes en schoon uit. Hierin neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid. Er wordt ook continue geïnvesteerd in nieuwe machines en installaties. 

Het bedrijf heeft de doelstelling om in de toekomst elke negatieve invloed op het milieu te elimineren. Zo willen ze bijdragen aan een leefbare wereld.

De functie

Dit ga je doen

Niet zo maar een Operator! Nee, je bent deel van een team en samen zorg je voor een zo optimaal mogelijk product. Hierin is samenwerken van cruciaal belang.

Inwerkperiode
In de beginfase maak je kennis met het gehele productieproces. Hierbij draai je mee met verschillende afdelingen. Hierdoor krijg je een goed beeld van het proces en het belang van jouw rol binnen de organisatie.

Werkzaamheden
De tapijttegels worden in series geproduceerd. Dit kunnen kleine series zijn, waarbij je veel aan het omstellen en instellen bent. Ook grote series komen voorbij waarbij je voortdurend de kwaliteit in de gaten houdt en ingrijpt wanneer dat nodig is.

Het kan ook voorkomen dat er een technische storing is aan de machine. Als jouw technische kennis het toelaat, krijg je de bevoegdheid om de storing te verhelpen. Uiteraard staat de technische dienst tot je beschikking wanneer het probleem te complex is om zelf te verhelpen.

Je voert inspecties uit en controleert de machine op een goede werking.

Naast de uitvoerende taken wordt het erg gewaardeerd wanneer je meedenkt over verbeteringen in het proces. Denk jij dat de productie beter of sneller kan dan wordt er maar al te graag geluisterd naar jouw idee.

Het is op termijn ook mogelijk om verantwoordelijk te worden voor andere processen. Dit is afhankelijk van jouw ambitie. Ook doorgroeien naar een functie met meer verantwoordelijkheid is goed mogelijk. Dit hangt helemaal af van je instelling.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Ga je aan de slag in deze functie dan wordt het volgende geboden:

 • Salaris tussen de € 2.100,00 - € 2.500,00 bruto per maand exclusief ploegentoeslag
 • Een ploegentoeslag van 19,5%
 • Jaarlijks ontvang je een winstdeling van 8%
 • 40 urige werkweek
 • 13 ADV dagen
 • Volop mogelijkheden tot het volgen van opleidingen
 • Uitzicht op een vaste aanstelling

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Zie jij jezelf terug in onderstaande punten, dan is de vacature Machine Operator absoluut iets voor jou!

 • Afgeronde MBO opleiding
 • In bezit zijn van een VAPRO opleiding is geen must, maar wel mooi meegenomen
 • Je ziet het als een uitdaging om machines zo optimaal mogelijk te laten draaien
 • Het werken in een team doe je graag
 • Je communiceert makkelijk met collega's en administratieve taken draai jij je hand niet voor om
 • De Nederlandse taal beheers je zowel mondeling als schriftelijk
 • Werken in een 3-ploegenrooster is voor jou geen probleem

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Machine Operator echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Stefan Terpstra.

Mobiel: 06-82098413
E-mail: stefan@profield.nl

Functies bij Profield: Machine Operator, Proces Operator, Lijn Operator, Mechanisch Operator, Allround Operator, Technisch Operator, Allround Proces Operator, Junior Operator, CNC Operator

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Stefan Terpstra,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Jasper

Stefan Terpstra

Adviseur

WhatsApp Stuur een WhatsApp
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact