In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Indrukwekkend machinepark voor de productie van overheaddeuren
 • Veel mogelijkheden om te ontwikkelen en cursussen te volgen
 • Met de komst van de nieuwe locatie in 2023 zijn er veel doorgroeimogelijkheden

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Dit bedrijf heeft zich in ruim 20 jaar bewezen als betrouwbare producent van geïsoleerde overheaddeuren. Vanuit Zeewolde wordt er in een modern en innovatief productiebedrijf dagelijks met 200 man gewerkt aan het produceren van diverse soorten en maten overheaddeuren.

Met een eigen R&D afdeling, eigen programmeurs en een team van goede techneuten is techniek en innovatie een belangrijk onderdeel van de groei van dit bedrijf. Om ervoor te zorgen dat het grotendeels geautomatiseerde productieproces en de moderne productiemachines onverstoord door kunnen draaien is dit bedrijf op zoek naar Operators. Wij zoeken Operators die ervaring hebben in het bedienen van machines, maar ook met het uitvoeren van onderhoud aan de machines.

De Operators werken in een 2-ploegendienst, waarbij 1 ploeg bestaat uit 3 Operators. Samen met je 2 collega's ben jij verantwoordelijk voor het storingvrij laten verlopen van de productie en het aanvullen van diverse onderdelen aan de machines. Je werkt roulerend op de afdelingen: Wikkelaar, Zijlader en Allround.

Binnen de organisatie zijn diverse groeiplannen, als Operator kan jij hier een verantwoordelijke rol in spelen wanneer jij uit het juiste hout bent gesneden.

De functie

Dit ga je doen

In de rol als Operator hebben jij de verantwoordelijkheid over de gehele productie. Bij interrupties en/of storingen zijn de Operators het eerste aanspreekpunt om dit te analyseren en te verhelpen. Mocht je hier niet uitkomen dan ben jij degene die de TD inschakelt. 

Je werkt roulerend met je collega's op de afdelingen:

 • Wikkelaar: Op deze afdeling ben jij verantwoordelijk voor 2 geautomatiseerde wikkelaars waar de geproduceerde producten op aangeleverd worden door het systeem. De wikkelaar wikkelt de producten in folie. Jij draagt er zorg voor dat dit zonder foliebreuken wordt aangebracht en met de juiste bescherming verder in het magazijn wordt verwerkt. Je stelt hier de machines in, onderneemt acties bij storingen en vult de beschermonderdelen tijdig aan.
 • Zijlader: Met deze machine breng jij de compartimenten bij elkaar in de juiste schappen. Deze producten voeg jij bij elkaar op de transportbanden zodat de producten als gezamenlijk pakket op de verwerking terechtkomen. Het is een pré als jij ervaring hebt in het besturen van een zijlader of heftruck. Het is geen vereiste, ze hebben een interne opleiding beschikbaar.
 • Allround: Als Allround Operator loop jij over de diverse afdelingen en voer jij klein onderhoud uit, verhelp je storingen, stelt de machines in of bouwt deze om.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Machine Operator bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Bruto startsalaris tussen de € 2.400,- en € 2.900,- per maand
 • Vaste ploegentoeslag van gemiddeld 14%
 • 13 ADV dagen
 • Reiskostenvergoeding o.b.v. een staffel
 • Een organisatie waar meedenken wordt gewaardeerd. Heb jij een plan om de productie beter, sneller of makkelijker te laten verlopen? Dan kijken wij uit naar jou plan om dit te realiseren en ondersteunen wij je daarin!

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Spreekt bovengenoemde jou aan én voldoe jij aan onderstaande, dan ben jij de Operator die wij zoeken!

 • Je hebt een grote verantwoordelijkheid, doordat jij als Operator het aanspreekpunt bent. Dit moet je kunnen dragen en uitvoeren
 • Hoe jij je dag indeelt is voor een groot deel aan jezelf, wij verwachten een professionele houding en een pro-actieve medewerker
 • Een specifieke opleiding of branche richting is voor ons geen must, wel verwachten wij ervaring als Operator en een aantoonbare technische aanleg
 • Je bent flexibel in het werken in ploegendiensten en op zaterdag. Er geldt een 2-ploegendienst, maar een aantal weken in het jaar schalen we op naar een 3-ploegendienst. Daarnaast werk jij 1 keer per 2 maanden ook een zaterdag om onderhoudt aan de machines uit te voeren en schoon te maken
 • Je bent de Nederlandse taal volledig machtig in lezen, schrijven en spreken

Interesse?

Kom in contact!

Ben je er al helemaal uit? Klik dan hieronder op ' Solliciteer nu'. Heb je eerst nog vragen over deze vacature? Bel,mail of Whatsapp met Thijs van Woudenberg. Hij helpt je graag verder. 

Mobiel: 06-82 52 78 06
E-mail: thijs@profield.nl

Functies bij Profield: Machine Operator | Proces Operator | Lijn Operator | Mechanisch Operator | Allround Operator | Technisch Operator | Allround Proces Operator | Junior Operator | CNC Operator

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Thijs van Woudenberg,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Jasper

Thijs van Woudenberg

Adviseur

WhatsApp Stuur een WhatsApp
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact