In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Mooie functie om jouw engineering carrière een boost te geven 
 • Werken in een hightech markt met grote groeipotentie 
 • Goede werk-privé balans; flexibele werktijden en veel vakantie

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Deze Nederlandse machinebouwer specialiseert zich in de semiconductor industrie. In deze wereld waarin silicium platen (de bodem van o.a. computer chips) worden bewerkt zijn de mogelijkheden oneindig én die gedachte houdt deze organisatie iedere dag scherp. Er is een periode geweest dat ze snel gegroeid zijn door de ontwikkeling van o.a. panelen die zonne-energie kunnen opnemen. Momenteel zijn we met ongeveer 50 medewerkers en bouwen ze aan een stabiele organisatie. Met een duidelijke focus op het produceren van innovatieve ovenoplossingen voor de halfgeleider industrie hebben zij de wind nu weer goed in de zeilen en is er behoefte aan nieuwe engineers. Ben jij nieuwsgierig wat je binnen deze organisatie mag gaan ontwikkelen, lees dan snel verder!

De functie

Dit ga je doen

Een ideale baan voor een startende engineer die zich volledig wil verdiepen in het vakgebied machinebouw en de wereld van halfgeleiders. Er wordt gezocht naar startende engineers voor de sustainable engineering. Je gaat aan de slag met thema's als onderhoud, duurzaamheid, standaardisatie, ondersteuning etc. Uitermate geschikt voor jonge engineers die door deze werkzaamheden heel veel leren en daarmee ondersteuning kunnen bieden aan de afdeling.

Als team Mechanical Engineering ben je verantwoordelijk voor realisatie van klantspecifieke machines als ook de ontwikkeling van nieuwe machines voor toepassingen in de halfgeleiderindustrie. De machines worden gebruikt voor het fabriceren van microchips. Chips die bijvoorbeeld in jouw telefoon of laptop zitten. De functie van Junior Mechanical Engineer biedt de kans om te groeien in het technisch tekenen en ontwerpen te realiseren waarbij veel facetten samen komen waaronder temperaturen, drukken, (gevaarlijke) gassen, bewegingen en processen. De ontwerpen worden goed gecontroleerd, waarna de machines in-house word geassembleerd en getest. Echt gaaf om je ontwerp tot leven te zien komen! Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Mechanical Engineer bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.900,00 en € 3.500,00, afhankelijk van je ervaring
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen op jaarbasis
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 netto per gereden km
 • Leuke workshops zoals bijvoorbeeld BBQ'en of een teambuilding activiteit 
 • Laptop van het werk 
 • Opleidingsbudget
 • Flexibele werktijden

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Een indrukwekkende functie met veel uitdaging! Je maakt een snelle ontwikkeling door en kan zo doorgroeien richting diverse andere engineering taken. Om aan te sluiten op deze functie verwachten wij wel het één en ander van je. Herken jij jezelf in onderstaande punten, dan komen wij graag in contact!

 • HBO denk- en werkniveau, middels een HBO diploma in de werktuigbouwkunde of reeds enige opgedane ervaring
 • (enige) ervaring met SolidWorks of een vergelijkbaar 3D-CAD pakket
 • Je vind het leuk om een team te werken en van elkaar te leren. Een beheersing van de engelse taal is daarvoor mooi meegenomen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem contact op via onderstaande contactgegevens. Dat kan via mail, whatsapp of gewoon bellen! 

Interesse?

Kom in contact!

Ben je er al helemaal uit? Klik dan hieronder op ‘Solliciteer nu’. Heb je eerst nog vragen over deze Mechanical Engineer vacature? Bel, mail of WhatsApp met Danny Moelker. Hij helpt je graag verder.

Mobiel: 06-43 23 90 40
E-mail: danny@profield.nl

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Danny Moelker,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact