In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Weren bij dé specialist in noodstroominstallaties
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie bij het inbedrijfstellen
 • Goede vergoedingen voor het internationale werken

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Al ruim 90 jaar een groeiend technisch bedrijf in de regio van Haarlem. Deze organisatie staat bekend om de expertise in de levering, service en onderhoud van noodstroomvoorzieningen en energiecentrales op basis van zowel diesel als zonne-energie. De bekendheid strekt zich uit tot nationale en internationale markten dankzij hun specialisatie in 'turn-key' power plants en noodstroomvoorzieningen. Met meer dan 6500 geleverde sets zijn zij actief in meer dan 50 landen. De klantenkring omvat diverse sectoren, waaronder datacenters, luchthavens, overheden, banken, maritieme-, offshore- en industriële bedrijven. Met hun expertise in besturingstechniek leveren zij oplossingen geheel naar wens van de klant. Wereldwijd onderhoud van de installaties maakt integraal deel uit van de energiezekerheid die de klanten wordt geboden.

De functie

Dit ga je doen

We zijn momenteel op zoek naar een commissioning engineer om het commissioning team mee uit te breiden, iemand die echt het verschil kan maken. In jouw rol test je nieuwe generatorsets inclusief alle besturingssystemen bij ons in de fabriek. Vervolgens stel je onze generatorsets, brandstofsystemen en de besturingssystemen bij de klant in bedrijf op internationaal niveau. Jij bent verantwoordelijk voor het inbedrijfstellen van noodstroominstallaties en componenten op het gebied van besturing- en automatiseringstechniek. In de functie van commissioning engineer ben jij de spelverdeler van het commissioning team. Je onderhoud het contact met de klanten, projectleiders, leveranciers en derde partijen. Jij hebt het vermogen om vlot te schakelen tussen deze betrokkenen en de situatie bij de klant. Je zult een breed scala aan werkzaamheden uitvoeren, zowel mechanisch, elektrotechnisch als op het gebied van besturingstechniek.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als commissioning engineer bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.500,00 en € 5.000,00
 • Goede buitenlandvergoedingen
 • Telefoon en laptop van het bedrijf
 • Volledig ingerichte servicebus
 • Omzet afhankelijke eindejaarsbonus, gemiddeld 2% tot 3% van je jaarsalaris

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

De commissioning engineer die wij zoeken heeft al de nodige ervaring, herken jij je in onderstaande? Dan kom ik graag in contact!

 • Aantoonbare ervaring als servicemonteur of commissioning engineer
 • Afgeronde technische opleiding bij voorkeur in de richting van elektrotechniek, mechatronica of gelijkwaardig 
 • Gestructureerd in je werk, jij bent immers de spelverdeler
 • Kennis van besturingssystemen, PLC's en bus-systemen is een pré
 • Beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, Duits is een pré

Interesse?

Kom in contact!

Ben jij enthousiast over de functie van commissioning engineer? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jorn Kappert.

Mobiel: 06 - 57 39 17 03
E-mail: jorn@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jorn Kappert,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact