Business Case
5 minuten

“Meestal als het een Profield-profiel betreft krijg ik van collega's terug; nodig maar uit!”

Carmen Mooijer - HR Advisor
dots

Over deze case

Samenwerken met een producent uit Volendam. Dat is voor een wervingspartner uit Spakenburg natuurlijk een feest der herkenning. Door onze persoonlijke werkwijze en gedeelde mentaliteit klikte dit vanaf dag 1. Het contact met Carmen, HR Advisor bij Kivo Plastic Verpakkingen is erg direct. Hierdoor weten we beide precies wat we aan elkaar hebben. Door op basis van gelijkwaardigheid te werken kregen wij als partner snel door wat voor professionals bij Kivo passen. Dit heeft geresulteerd in een prettige samenwerking met mooie resultaten waar we oprecht trots op zijn!

Over Kivo

Kivo Plastic Verpakkingen is momenteel één van de grootste producenten van polyethyleen (kunststof) verpakkingsmateriaal in Europa. De hoofdvestiging bevindt zich in Volendam. Naast halffabricaten voor de verwerkende industrie produceert Kivo ook eindproducten als hoezen voor kleding, meubels of autostoelen maar bijvoorbeeld ook afvalzakken voor zowel de professionele als de consumenten-markt. Daarnaast produceren zij ook nog producten als krimp, lamineer en automatenfolies.

Kortom, een producent met een breed scala aan processen waar de juiste professionals het verschil kunnen maken. En daar zit ónze meerwaarde. Carmen vertelt je alles over de samenwerking in onderstaande video.

"Er wordt ontzettend veel werk uit mijn handen genomen."

Adviseur Bas over de samenwerking

De samenwerking is gestart in 2019 toen er binnen Kivo vraag was naar een aantal Extrusie Operators. Zoals gezegd loopt dit vanaf dag 1 gesmeerd. De contacten zijn goed, we schakelen snel en hebben aan een half woord genoeg. Dat is voor ons het ultieme als je het hebt over strategisch partnership.

Door de jaren heen is onze samenwerking steeds intensiever geworden. Zo zijn er inmiddels onder andere een Productieleider en Hoofd TD gestart via Profield. Ook ondersteunen we nu op de andere vestiging van Kivo in Zwolle. Doordat we veel tijd investeren in het goed leren kennen van Kivo weten we exact wie er binnen de organisatie past.

Het is gaaf om te zien dat we op diverse afdelingen/functies een organisatie als Kivo kunnen versterken en ze écht helpen te groeien. Kivo is een innovatieve organisatie waar de laatste jaren veel positieve veranderingen zijn. Namens Profield dragen wij hier ons steentje aan bij door de juiste professionals aan te dragen die passen bij deze veranderingen.

De resultaten

En wat onze samenwerking tot nu heeft opgeleverd?

In totaal hebben we bij Kivo 11 succesvolle matches weten te creëren. Van deze 11 Pro’s zijn er op dit moment vier in vaste dienst, de andere zeven werken nog via Profield en gaan naar verwachting binnenkort over op contract.

Zoals gezegd helpen we Kivo bij het uitbouwen van verschillende teams. Dit komt duidelijk terug in de verdeling van de matches. Van de elf Pro’s zijn er 7 als Operator gestart. Daarnaast hebben we ook een Teamleider, Productieleider én een Hoofd Technische Dienst met succes aan Kivo gematcht.

Mede dankzij deze Pro’s weet Kivo Plastic Verpakkingen zijn groei door te kunnen zetten. En daar zijn we trots op!

Hebben we je interesse gewerkt? Mooi!

Ervaar onze unieke werkzijze zelf!

Bas Bazuin is adviseur van de afdeling operators
Bas BazuinAdviseur | Afdeling Operators OperatorsStuur een WhatsApp

Werkgevers en Profield

Op zoek naar kwalitatief personeel?