In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Groei mee met deze ambitieuze zuivel organisatie
 • Werk in een allround functie op zowel mechanisch- als op procesmatig vlak
 • Verdien je vaste contract binnen deze organisatie

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Deze organisatie produceert al ruim 20 jaar verschillende zuivelproducten, denk hierbij aan yoghurt, boter, room en kokosyoghurt. Sinds 5 jaar zitten zij gevestigd in de regio Nijkerk en hebben hier een compleet nieuw machinepark laten plaatsen. Op het moment dat zij op deze locatie begonnen produceerden zij 8 pallets met zuivel in de week, tegenwoordig zijn dit meer dan 100 pallets. Vanwege interne doorstoom van Operators naar andere posities, zoeken zij op dit moment nieuwe Operators die de productie kunnen voortzetten en sturen. Op dit moment wordt er gewerkt in een 3-ploegensysteem, maar kan er ook worden terug geschaald naar een 2-ploegensysteem.

De functie

Dit ga je doen

Als Allround Operator ben jij met je collega's verantwoordelijk voor de productie. Je werkt in een compacte ploeg en daarin rouleren de taken. De ene week ben je actief als Proces Operator en de andere week als Machine Operator.

Als Proces Operator ben jij verantwoordelijk voor het verzamelen van de juiste grondstoffen, vervolgens voeg je deze samen in de mengtank en mengt het tot de juiste substantie. Vanaf het moment dat jij de grondstoffen in de mengtank stort tot aan het afvullen van de producten loopt het proces door een volledig afgesloten systeem. Jij begeleidt dit proces, houdt de parameters goed in de gaten en neemt periodiek monsters af. De resultaten hiervan verwerk jij vervolgens in het daarvoor bestemde systeem. En o-ja, als het proces goed verloopt en jij even geen werkzaamheden hebt, help jij met het laden en lossen van de vracht. Je bent namelijk een echte teamplayer.

De andere week functioneer jij als Machine Operator op de afdeling Vul&Verpak. Dit is een voor 80% vol-geautomatiseerd proces, waarbij jij de juiste instellingen in de machines zet en een machine weet om te bouwen. Vervolgens worden de verpakkingen gevuld met de geproduceerde zuivel en door de Case Packer verder verwerkt. Uiteindelijk worden de dozen op een pallet gestapeld en gereed gemaakt voor transport.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Allround Operator bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Salaris tussen de € 2.500,00 - € 2.800,00 exclusief ploegentoeslag
 • Vaste ploegentoeslag van 20% in de 3-ploegendienst
 • Een reiskostenvergoeding, afhankelijk van het aantal te rijden kilometers
 • Een jonge en dynamische organisatie waar sfeer belangrijk is, zo wordt er nagenoeg altijd met elkaar gepauzeerd!

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Om voor de functie van Allround Operator in aanmerking te komen verwachten wij het volgende van jou:

 • Minimaal 3 jaar werkervaring als Machine Operator of als Proces Operator
 • Directe ervaring in de zuivel is een pré
 • Bekend met HACCP en veiligheidsvoorschriften
 • Communicatief ben jij vaardig en je beheerst de Nederlandse taal perfect
 • Omgaan met veranderingen of overwerken is geen probleem
 • Je bent bereid om te werken in een 2- en 3-ploegendienst

Interesse?

Kom in contact!

Ben je er al helemaal uit? Klik dan hieronder op ' Solliciteer nu'. Heb je eerst nog vragen over deze vacature? Bel,mail of Whatsapp met Bas Bazuin Hij helpt je graag verder. 

Mobiel: 06-58707069
E-mail: Bas@profield.nl

Functies bij Profield: Machine Operator | Proces Operator | Lijn Operator | Mechanisch Operator | Allround Operator | Technisch Operator | Allround Proces Operator | Junior Operator | CNC Operator

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Bas Bazuin,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact