Operators

Wie zijn wij

Wij zijn Profield. Technisch specialisten die jou matchen met je droombaan als operator. Door onze specialistische kennis van het vak begrijpen we jouw wensen. Werk je graag in de food, non-food, chemische- of farmaceutische industrie? Ploegendiensten of dagdienst? Of ben jij een CNC’er die het liefst in de metaal werkt? Vertel ons wat je zoekt en we vinden precies wat jij wilt! Natuurlijk houden we rekening met je salaris en de reisafstand.

Salaris

Als professionals weten wij dat het salaris een belangrijke rol speelt in het vinden van de juiste functie. Als operator kan je rekening houden met een salaris van €1.800,- tot €2.800,- per maand (exclusief ploegentoeslag). Natuurlijk is het salaris afhankelijk van factoren zoals ervaring, capaciteiten en specifieke functie.

Benieuwd hoeveel jij waard bent?

Doe de salarischeck!

De perfecte match

Samen onderzoeken we in welke cultuur jij je goed voelt en natuurlijk kijken we ook naar je ambitie. Dit koppelen we aan de wensen van onze opdrachtgevers. Zo garanderen we de perfecte match, want als jij uitblinkt in jouw vak, doen wij dat in het onze.

Het succes van…

Daniel Drielinger

Proces operator - Sonac

“Na een zoektocht van een aantal weken kwam ik bij Profield terecht. Binnen 24 uur na mijn sollicitatie kreeg ik al reactie en mocht ik op gesprek komen. Bas gaf me gelijk een positief gevoel. Profield werkt heel professioneel en ik heb regelmatig contact met Bas over mijn nieuwe baan. Ik werk nu bij een mooi bedrijf met leuke collega’s.”